Multumiri

…tuturor celor care plecand de la postul meu (Bookblog , Ama, Doru, Puisorul cufurit, Simo, Sky-Hunter ) sau de la indignarea resimtita la vederea reportajului cu pricina (Tibul , de ce, Bad lama, Buddha, DeMaio, Puck, Bovanne, LuciaT si or mai fi si altii, unde eu n-am ajuns) au tras un semnal de alarma asupra problemei torturarii animalelor. Sper din tot sufletul sa se miste lucrurile si criminali ca cei de la Buzau sa nu mai existe si daca mai apar sa fie crunt pedepsiti.
E timpul sa se faca ceva pentru bietele animale. Au nevoie de aparare, pentru ca impotriva prostiei nu poate lupta nici omul daramite o pisica sau un caine.

Va multumesc inca o data.

3 Comments

  • Sky-Hunter

    Hellen noi iti multumim ca ai scris despre asta si ca de la tine s-a infiintzat un mic grup de oameni care gandesc si simt la fel … Nu conteaza numarul lor ci “ideea care-i uneste” 🙂

    P.S. Acum observ avatarul tau de blogger … uhh 🙂 nice ass baby.

  • Hellene, tomata cu scufiţă

    @ Sky-Hunter –> De obicei nu-mi place sa discut despre stirile de la televizor sau despre ce e in gura lumii. Prefer sa scriu despre lucruri la care oamenii sunt prea ocupati sa se mai gandeasca. Dar asa o stire si o cruzime ca asta pur si simplu nu puteam sa o las sa treaca pe langa mine. Eu sper ca petitia aia nu e degeaba si ca cine trebuie sa se sesizeze o va face.
    Cat despre avatarul meu… in curand va fi schimbat. 😛 Cu o tomata. 😉 Da’ ma mai gandesc, poate pastrez si picioarele sau poate le inlocuiesc cu altele. ;;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge