Schimb de carti – intalnirea (1)

Am anuntat aici ca va fi Schimb de carti. N-ati venit, sa va fie rusine. Timisoara citeste, stiu eu si garantez cu viata. Atunci de ce n-ati venit sa ne imprietenim de dragul cartilor. Uratel din partea voastra. Va iert, daca veniti data viitoare, ca vor mai fi editii, cred ca o data pe luna.

Impresii:
_ am fost 5 fete cucuiete, dintre care pe doua le-am convins eu: Andrea (care n-are blog, si il citeste pe al meu numai amenintata :P) si Moira (care are blog, da’ nu prea-l foloseste :P); celelalte doua, Ana Maria si Rebecca, mi-au lasat un gust foarte dulce. Deschise, cu dragoste de carte, funny si iubitoare de animale.

_ cartea pe care am dus-o eu a fost Gandurile trandave ale unui pierde-vara de Jerome K. Jerome. Nu mai imi amintesc prea mult din cartea asta, stiu doar ca la vrema la care am citit-o m-a amuzat. E usor de citit si de digerat.
_ cartea pe care am luat-o a fost Frumosii invinsi de Leonard Cohen. N-am citi nimic de el, nici macar poezie, dar sunt ascultatoare fidela a muzicii lui. O sa o citesc cand termin cu Zadie Smith.
_ a fost cam frig pe terasa, dar am indurat cu stoicism vreo 2 ore si jumatate.
_ mi-a placut si imi doresc mult de tot ca luna viitoare sa ne strangem mai multi.
O sa mai incerc eu sa va conving. 😀