Să reincercam

 

La mulți ani! Să vă fie bine în 2024 în minte, suflet și pe toate drumurile pe care porniți!

M-am oprit din scris pe blog, chiar dacă mi-am dorit (și încă îmi doresc) să am aici poze și povești despre ce am mai făcut. Pentru că nu m-am gândit și nu m-am documentat cum aș putea să optimizez uploadarea pozelor, m-am oprit efectiv. Pe Instagram e totul atât de simplu și rapid, însă pe blog, de pe laptop nu e. Pentru că nu am timp să stau și să redimensionez pozele făcute cu telefonul (care sunt gigantice). Și pentru că nu îmi țin toate pozele pe telefon ci le scot pe laptop totul este și mai complicat. (Știu, știu, există Dropbox, Google Photos și altele, dar nu merci, tot complicat mi se pare totul. Și încet). Aș fi avut timp din plin să scriu despre tot ce am făcut, însă numai gândul la poze îmi tăia toată poftă.

Însă mi-am zis să mai încerc o chestie: să văd dacă din aplicația WP (care și aia e oribilă) pot uploada poze care se redimensionează singure. Și am aflat că pot. Și o să îmi mai acord o șansă să văd dacă merge.

Acum multă vreme pregătisem un articol despre scurtă vizită în Amsterdam, e gata de atunci și tot în Drafts… pare inutil să îl postez acuma, însă probabil o voi face că să nu las efortul să se ducă pe apa Sâmbetei.

Așa că iată-mă-s a multă oară sperând și reîncercând să mă țin de cuvânt. Cred cei câțiva care mai intră pe aici sunt deja sătui de câte ori am strigat ‘Lupul’ și nu mă mai crede nimeni că de dată asta am revenit că să rămân.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge