Unica emisiune de la Antena 1 care mi-a plăcut

Intenționam de multă vreme să scriu un articol despre ea, dar uite că abia după ce s-a terminat am apucat s-o fac.

Te cunosc de undeva e singura emisiune de pe Antena 1 pe care abia am așteptat-o și care mi-a plăcut mult mult de tot. Cred că am prins-o de la al doilea episod și am avut sâmbete în care chiar am lasat orice alta activitate pentru a o urmări.

După părerea mea e prima lor emisiune profi. Fără scandal, fără circ, fără cancan, fără ironii și răutați gratuite, cu bun simț, cu mult umor și, mai ales, cu talente neașteptate. Spun asta pentru că nu știam nimic despre cariera lui Jorje, de Maria Buză, Lora sau Iulian Vasile n-am auzit până la emisiunea asta, iar Dan Helciug mi se părea un… pf, nici nu găsesc un cuvât potrivit pentru el. Un plin de el. Însă am fost foăarte plăcut surprinsă de evoluția tuturor.

Cred că n-a fost seară în care să am un singur preferat, în care să pot spune că unul a fost mai bun ca altul. Mi-a plăcut Delia când le-a imitat pe Lady Gaga și Adele, chiar și pe Boy George, mi-a plăcut Jorje când a fost Beyonce sau Andrea Bocelli (de fapt Jorje mi-a plăcut tot timpul, a fost preferatul meu), m-a impresionat Maria Buză când a fost Mădălina Manole și Liza Minelli, CRBL a fost delicios când a interpretat-o pe Sofia Vicoveanca, dar a fost spectaculos în costumul lui Vanilla Ice, Lora so rocked când a fost Mary J Blige, iar Iulian Vasile a fost perfect când a copiat-o la indigo pe Whitney Houston sau când l-a interpretat pe Prince. Julia Jianu m-a cucerit când a fost Margareta Pâslaru și Cher, iar Dan Helciug a fost mortal când i-a interpretat pe Ozzy, pe Bonnie Tyler sau pe Freddie.

Dan Helciug – Ozzy Osbourne

Delia – Lady Gaga

Iulian Vasile – Whitney Houston

Jorje – Beyonce

Julia Jianu – Margareta Paslaru

Lora – Mary J. Blige

Maria Buza – Madalina Manole

CRBL – Sofia Vicoveanca

Juriul… când am văzut-o pe Andreea Bălan acolo, pe Ozana (cea frumos curgătoare), pe Temișan (parcă scos de la naftalina) și pe Andrei Aradits (pe care l-am confundat cu Sână), n-am avut deloc încredere că își vor duce misiunea la îndeplinire altfel decât cei de la X Factor. Supriză! S-au comportat exemplar. Andreea a fost chiar simpatică, i-a lăudat pe toți, iar dacă a avut ceva de obiectat a făcut-o foarte profi și elegant. Ozana, profesoara de canto, mi-a lăsat la început impresia unei dive wannabe, da’ femeia asta știe ce face și știe ce spune. Mi-a plăcut tare mult de ea. Temi a avut câteva momente (cum a fost cel când a rămas fără cuvinte după ce Delia a înterpretat-o pe Adele) când chiar s-a văzut că era foarte impresionat. Iar Andrei Aradits a fost genial când l-a felicitat pe Jorje în tocuri, după ce acesta a fost Beyonce.

Chiar n-am NIMIC de băgat de vină acestui show, sper din suflet să se facă și alte ediții – prezentatoarea chiar spunea în ediția finală că feedback-ul primit a clasat emisiunea ca fiind cea mai iubită de la Antena 1 (așa poate-și dau și ei seama că ne-am cam săturat de cancan și de idioatele fără creier care apar pe la Acces Direct și la Capatos). Și dacă cineva de la Antena 1 e pe recepție, să știți că mi-ar plăcea să fiu în public la una dintre ediții. 😀

Bravo Antena 1, sper să o luați pe calea asta și să renunțați la emisiunile de prost gust sau cel puțin să le reduceți numărul. Se poate.

PS. Puteți (re)vedea toate numerele concurenților pe site-ul dedicat – foarte bine făcut și el.

PP. Acesta nu este un post platit, in cazul in care banuiati.
surse imagini: ziarelive.ro, agendadeiasi.ro, vedete-monden.com, click.ro, audculori.com, stiri.com.ro.