O săptămână minunată

…se așterne în fața mea. Nu îmi aduc aminte de ultima oară când am fost atât de entuziasmată de o săptămână întreagă cum sunt de asta care începe azi. Atât de multe activități și întâmplari care se vor petrece în fiecare zi mă fac să spun „abia aștept ziua de marti”, „abia aștept să vină joi” etc. Și dacă tot v-am făcut curioși, ia să vă zic ce mă așteaptă și de ce dau așa din coadă când mă gândesc la săptămâna asta.

Diseară plec la București.

Așa cum v-am mai spus, orice deplasare în capitală e un motiv de bucurie. De data asta va fi un party Heineken unde sper să-i întâlnesc pe „the most dateable bloggers”. Chiar dacă-i miezul iernii și zapada face din viața unora un iad, sper să am parte de o experiență placută în tren și să n-ajungă cu întârziere.

Marți – întâlniri și party

Ca de fiecare dată când merg la București, acolo mă așteaptă niște întâlniri de care mă bucur enorm. Întâlnesc sau reîntâlnesc oameni pe care îi cunosc de pe net și stau cu ei la povești și față în față. Dacă vreți să ne vedem, trimiteți un mail sau un mesaj pe facebook și vedem cum facem să ne vedem. Tot marți va avea loc și o premieră : voi dormi pentru prima oară SINGURĂ într-o cameră de hotel. Probabil va fi cu becul aprins. ;)) Să nu mai zic că abia aștept petrecerea Heineken unde iarăși voi cunoaște o grămadă de oameni. Sper să și dansez până nu mă mai pot ține pe picioare.

Miercuri – o zi petrecută cu Kindle-ul

Drumul de întoarcere de la București are și el entuziasmul lui pentru că voi îl voi petrece citind. Cine știe, poate cu puțin noroc termin La Medelni, carte începută pe alt drum de întoarcere de la București.

Joi – îl vizitez pe Diego

Sâmbătă iarăși am avut casa cu susul în jos și abia aștept să vă arăt și să vă povestesc ce am schimbat, cum am reorganizat și ce am câștigat. Însă până nu cumpăr niște tapet de la Diego și până nu îmi termin un dulap, nu vă pot povesti nimic. Așa că joi, merg pe-acolo să-mi cumpăr niște tapet să termin o treabă. Ceea ce evident mă umple de bucurie.

Vineri – zumba

E timpul pentru o nouă activitate în cadrul campaniei #obiceiurisanatoase de la Activia, așa că de vineri încep alături de alte 3 bloggerițe cursurile de Zumb (dance și belly) la o sală de fitness din Timișoara. Când o veni vremea bilanțului, o să aflați de pe blog cum a fost.

Sâmbătă – două filme

Stiți că v-am povestit despre sistemul meu de călcat. Ei, mi s-au strâns suficiente haine ca să văd două filme. ;)) Așa că am ajuns să spun și despre asta: abia aștept.

Duminică – expoziția de obiceiuri sănătoase

Încă de când am pus postul pe blog am început să primesc de la voi poze cu tot felul de activități sănătoase și ard de nerăbdare să vi le arăt și vouă. Cum ziceam și ieri, orice poză cu obiceiuri sănătoase aveți, trimiteți-mi-o și mie pe adresa de la contact. O să fie o expoziție foarte motivațională.

Vedeți? Abia aștept fiecare zi din săptămhna asta 🙂