Ce-ți doresc eu ție, dulce… blogule

Fir-ar că n-am găsit nimic care să rimeze.
Acuș vine sfârșitul anului și deja au început să apară posturile cu „rezoluții”. Unul dintre ele este o leapșă care vrea să știe ce îmbunătațiri îi voi aduce blogului în 2012. Hm… am făcut un efort pentru a găsi câteva planuri, dar sunt sigură că pe parcurs vor mai fi și altele:

1.    Instalarea unor plugin-uri. Având în vedere că Iubi se specializează pe nișa asta, îmi va face orice plugin îmi va trece prin cap. Deja i-am dat temă de lucru pentru două dintre ele, deci probabil o să citiți la mine și despre subiectul ăsta.
2.    Îmbunătățirea brandului personal. Dacă acum ceva vreme aveam dubii cu privire la numele blogului… acum not anymore.
3.    Să mă disciplinez în ceea ce privește cititul și comentatul pe alte bloguri. Încă citesc haotic, încă modific readerul ăla de-l zăpăcesc, încă n-am timp să citesc toate blogurile pe care vreau să le citesc.
4.    Să pun „pe foaie” posturile la care mă gândesc de o grămadă de timp, dar care au nevoie de cercetare și documentare, de vorbit cu oameni și de adunat idei. O să fiu cea mai bucuroasă când o să-l văd pe primul pe blog.
5.    Să particip la mai multe evenimente cu bloggeri, mai multe SMSumit-uri, PR Bete, poate chiar și-un RoBlogFest.

Sunt curioasa ce planuri au Denisa, Ina, Maka și Marius Rusu pentru blogurile lor în 2012.