3 anunturi

Pe foarte-repede-înainte am 3 anunțuri de făcut:

1.    Pur și simplu n-am avut timp să mă ocup de concursul cu cărți – sper că mă veți ierta pentru asta – așa că amân premierea pentru când mă întorc. Am primit multe citate, pe toate căile și în posturi și în mailuri și am început deja să le pun pe Cuvintele din cărți. Am și programat câteva posturi să apară cât sunt eu plecată. Deci, premierea va avea loc la sfârșitul lunii iulie Ah, dacă n-ați aflat încă, am făcut și o pagină de facebook pentru Cuvintele din cărți. 🙂

2.    Mâine plec în concediu și nu știu dacă o să am timp să scriu ceva. Poate o să mai pun câte o poză din când în când pe facebook, ca-i mai simplu și mai repede. Dacă nu, ne citim când mă întorc, sper eu super încântată de Istanbul și mai ales fără povești cu doctori, spitale, urgențe și dureri de stomac.

3.    Caravana TIFF e în Timișoara și de azi până duminică puteți vedea doar 3 filme: Drumul de întoarcere (cu Dragoș Bucur, Ed Harris și Collin Farrell), Morgen și Biutiful cu Javier Bardem. Mi-aș fi dorit să pot ajunge să văd Biutiful, dar asta e, cam pe atunci o să fiu în tren spre turcaleți. Citiți mai multe despre Caravana TIFF la Timișoara la Nebu, că ea a avut mai mult timp să scrie. Eu vă las că mai am o tonă de chestii de făcut.

Vă pup și să ne revedem cu bine 🙂

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge