Top 8 cele mai HOT doctorite din seriale

Nu mi-a venit să cred când mi-am dat seama că din toate serialele cu doctori la care mă uit, nu am putut aduna 10 actriţe pentru un top al celor mai sexy doctoriţe. Nu mă înţelegeţi greşit, îmi plac mult mai multe personaje, pe Bailey şi pe Christina Yang le ador, pe Cuddy aş vrea să o am şefă, pe Meredith colegă, da’ în topul gusturilor mele, nu se situeaza între cele mai sexy. Aşa că, abia am reuşit să adun 8. Iată-le:

8. Sara Ramirez – dr. Callie Torres (Grey’s Anatomy) – o fi ea mai plinuţă, şi nu tocmai un top model, da’ mie mi-o place.

7. Jill Flint – Jill Casey (Royal Pains) – nu-i chiar doctoriţă, ci administratoarea unui spital, da’ când Hank are nevoie de ea, ştie să dea o mână de ajutor. Uneori mi se pare că … nu joacă prea bine…

6. Kate Walsh – dr. Addison Montgomery (Grey’s Anatomy, Private Practice) – când am văzut-o prima oară, mi s-a părut urâtă. Mi se pare că are o fizionomie interesantă şi nu place din prima. Cel puţin mie nu mi-a plăcut. Da’ dup-aia, după ce m-am obişnuit cu ea, am adorat-o.

5. Chyler Leigh – dr. Lexie Grey (Grey’s Anatomy) – unul dintre personajele mele favorite din Grey’s şi sper să se împace cu Sloan că aşa bine le stă împreună.

4. Olivia Wilde – dr. Remy „Thirteen” Hadley (House MD) – nici cu ea n-am clickuit din prima, da’ numai din cauză că se schimbaseră personajele prin sezonul 4 şi nimic nu mai era ca la început… Da’ până la urmă, m-am dat pe brazdă şi a ajuns fix pe 4.

3. Reshma Shetty – dr. Divya Katdare (Royal Pains) – o indiancă cu accent britnic. Elegantă, sexy, deşteaptă, comică, ironică. What’s not to like?

2. Jennifer Morrison – dr.Allison Cameron (House MD)– she’s adorable. Mi-a părut rău de ea când s-a îndrăgostit de House, m-am bucurat când s-a cuplat cu Chase, m-am întristat când a părăsit serialul.

1. Katherine Heigl – dr. Izzie Stevens (Grey’s Anatomy) – cred că era previzibil cine era pe locul 1, da’ io, dacă aş fi bărbat, Kathy ar fi în top 3 cu siguranţă. Să nu uităm ca pe locul 1 este şi va rămâne Eva Longoria. Da’ ea încă n-a fost doctoriţă prin seriale. Revenind la premiantă, frumoasă e, amuzantă e, sufletistă e, de gătit ştie, de planificat o nuntă ştie, ce să mai ? My number one.

Topul vostru cum ar arăta ?
PS. Am si un top al celor mai sexy doctori. 😛

22 Comments

 • ines

  Mie nu-mi place în mod deosebit de Katherine Heigl. Cred că este din cauză că a jucat un milion de roluri de mironosiță :).

 • Bia

  Audra McDonald alias dr. Naomi Benett din Private Practice, e o negresa faină, pun pariu că băieții ar fi ceva mai avizați sa o laude, dar din păcate ei nu se uită la serialele astea :))

  Si mie imi mai place Jessica Capshaw, dr. Arizona Robins din Grey 🙂

 • movieaddicted

  mie dr. Addison Montgomery mi se parea cea mai frumoasa femeie din serial! ce trasaturi feminine, ochi frumosi, atitudine…
  iar Izzie era cea mai draguta si sexy 🙂
  dr. Allison Cameron nu mi-a placut deloc

 • Tomata

  @ Pisi → Am explicat ce-i cu Lisa Cuddy. 🙂 E un personaj care-mi place mult, dar nu mi se pare sexy. Poate doar putin, dar totusi…

  @ Bia → Si Naomi e faina, dar nu m-am uitat demult la Private Practice, tot imi zic ca il iau, dar nu mai apuc….

  @ utiscanteianu → Ia uita-te tu la linkul de la capatul acestui post. ;))

 • Spiridusha

  DA! Imi place locul I, dar eu pe primele 4 locuri le-as fi pus pe cele care joaca in Grey`s 😀 Adica asa: Izzie, Addison, Callie si Lexie 😡

 • Xenonisis

  Nu conosc actriţele astea, nu prea am timp de seriale, din nefericire! Sara Ramirez şi pe Olivia Wilde sunt ok, celelalte nu îmi plac mai deloc…

  Tomato, am citit ultimele tale pagini şi mi-a venit o idee! De ce nu combini tu ultimele două idei ? De ce nu amesteci magneţii de frigider cu doctoriţele ? „TOP 10 doctoriţe de frigider” sau „TOP 10 femei şi frigidere” ??? Ai putea afişa frigiderul şi stăpâna lui, ceea ce ar fi super interesant! Văd că fiecare femeie de pe blogul tău are un frigider în casă, aş prefera să le văd pe ele cu frigiderul în locul magneţilor care mi se par absolut plictisitori!

  Doar o idee, nu arunca cu roşii în mine, please!

  Şi dacă tot veni vorba de tomate, când ai să faci şi tu nişte poze „glamour girl” pentru blogul tău? Vorba aia, frumosă eşti, de ce nu avem şi o „Glamour Tomato” ??? Dacă publici şi tu nişte poze de calitate, am să îţi fac o surpriză plăcută!

  Cheers!

  ”””CHERYL COLE – THE FLOOD”””

  “But you can’t hold on to water
  It fills you up but never stays
  It’s only good to wash away, today
  And your loving me like water
  Your slippin’ through my fingers such
  A natural disaster love
  Bringing on the flood, the flood
  Love me like a flood, a flood
  Bring it on”

  ”””CHERYL COLE – THE FLOOD”””

 • mazgalica

  Exact! Pe locul I Dr.Izzieeee Stevens!
  Pe locul II eu bag pe dr. Callie Torres iar pe III pe dr. Divya Katdare. Topu’ meu, părerea mea 😀

 • Tomata

  @ all –> tre’ sa recunosc ca-s surprinsa (placut) ca Sara Ramirez li se pare sexy atat de multor persoane. Ma bucur. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge