Hit & Run

Am minunatul obicei de a amâna lepşele pe când îmi pică mie bine să le fac. Mulţi dintre voi ştiţi asta. 😛
Însă leapşa de azi, tre’ să o fac cât mai repede pentru că e vorba şi despre sărbători şi oricum ele au trecut. Richie şi Camyzi insistă să prestez, aşa că nu îi voi lăsa să aştepte.

Pe repede înainte să răspundem la următoarele întrebări:

1.Write a bad thing that happened to you in the last week – Last week înseamnă inclusiv sâmbăta care a trecut nu? Ei, sâmbătă seara şi apoi noaptea dinspre sâmbătă spre duminică au fost cam de coşmar aşa, să nu care cumva să mă obişnuiesc cu binele. De parcă nu e de ajuns operaţia care îl aşteaptă cândva în ianuarie, sau poate chiar în februarie, pe tatăl meu îl supără şi măselele. Partea proastă e ca din 3 vizite la urgenţe nimeni nu ştie unde e problema. Prima oara i-au scos un nerv, a doua oara l-au trimis să îşi cumpere un antibiotic şi a treia oară i-au scos o măsea. Şi durerea persistă. Nu la fel ca şi în timpul nopţii dar destul ca să creeze o atmosferă de neputinţă care începe să mă irite la maxim şi să mă intristeze şi mai mult. Bine că azi e luni şi lucrează şi alţii decât urgenţele.

2. Write a good thing that happened to you in the last week – pai, cea mai veselă zi de săptămâna trecută a fost vineri, că m-am întâlnit cu muuulţi oameni dragi, aka bloggers, twitters şi non-bloggers la un cocktail în Irish, ceea ce mi-a mai descreţit fruntea. Ah, şi tot o zi bună a fost şi prima jumătate din nenorocita de sâmbătă, că mi-am cumpărat cizmuliţele visurilor. 😀

3. Write a resume about your last book you read – măi, cu lectura stau din cale-afară de prost. De la Micuţele doamne, n-am mai citit nimic. Mă chinui cu Chira Chiralina, care e o cărţulie de max 100 si ceva de pagini şi nu o termin de 2 luni deja. Ba mă uit la seriale, ba la un film, ba citesc readerul… ba stau pe twitter, orice, dar se pare ca nu lectura. Sper să fie doar o fază.

4. A good thought, now, for the holidays – Să fiţi sănătoşi şi voi şi cei dragi!

5. The people you forward your Hit and Run Monica, Orianda, Tequila cu varza, VreauUltimulLoc şi Fanfan.