YouClubVideo.com – de folosit

Ieri am fost la paintball. Faină experienţă, ne-am distrat, ne-am împuşcat, a fost mişto. Dar despre asta, mai târziu, mai spre seară. Şi tot atunci vin şi pozele. În articolul ăsta voiam să vă povestesc despre băieţii care ne-au  invitat şi despre site-ul pe care vor ei să îl promovăm. Iniţial am crezut că va fi vorba despre clubul de paintball, dar la faţa locului am aflat că de fapt era vorba de un site de muzică. Ne-am mirat când am aflat şi după ce ni s-a vorbit despre el, abia aşteptam să ajungem acasă să vedem despre ce e vorba, cu atât mai mult cu cât designul se va schimba destul de curând.  Pentru că pozele de la paintball v-ar fi atras atenţia de la faptul ăsta, m-am asigurat că ideea nu scapă neînregistrată.

Site-ul se numeşte YouClubVideo şi:

•    este ceva asemănător youtube-ului şi trilulilu-lui, doar că e nişat. Pe muzică. Adică tot ce ţine de un concert, un videoclip, un club sau interviuri, puteţi găsi acolo. Mai puţin manele şi muzică populară. În privinţa asta, băieţi sunt hotărâţi şi supraveghează neîncetat să nu se strecoare nici o „eroare” de gen printre clipurile din cluburi si muzică bună. În afară de restricţia asta, YouClubVideo acceptă orice gen de muzică, de la clasică la drum & base.
•    se prezintă în 3 limbi, ceea ce e un plus mare peste trilulilu, de exemplu, pentru că deşi „muzica e limbă universală”, nu poţi socializa cu comunitatea de acolo prin note muzicale.
•    în prezent are în jur de 40 000 de clipuri disponibile şi cu ajutorul userilor, speră să crească. Aşadar, dacă aţi fost pe la ceva concerte, în cluburi sau la alte manifestări muzicale, ăsta e locul să le arătaţi lumii întregi.
•    s-ar putea ca ce nu găseşti pe youtube, că e banat pentru România, să găseşti la ei. Faceţi voi un test, că io nu mi-am amintit decât despre Wrong de la Depeche Mode ca fiind banat pe youtube şi când să îl dau ca exemplu… era available. 😀
•    secţiunea de poze, la fel, e doar despre muzică, răsfoiţi-o şi pe ea.
•    site-ul va conţine şi o listă cu toţi DJ-ii din lume şi mai ales cu toate cluburile ce fiinţează peste tot.

Pentru a-l ajuta să crească, v-aş îndemna să folosiţi scriptul de embed, că e la fel de uşor de luat şi trântit pe blog ca şi alealalte.
Dacă site-ul ar avea şi player de-ala micuţ ca la trilulilu, aş fi fan devotat, pentru ca trilulilu mi-a trimis mail să mă anunţe că îmi şterge contul şi melodiile dacă nu mă mai loghez şi nu mai urc nimic acolo, ceea ce mi se pare o mare prostie.
Mai spre seara despre paintball.