Pentru tot exista o prima data

Care a fost primul/prima:

maşină: prima pe care am condus-o a fost Golful lu’ tati, prima a mea personală, micuţa Polo

călătorie în perimetrul ţării: ooof, asta a fost pe la 3 ani când m-au dus ai mei la mare la Eforie parca (nici nu mai ştiu care Eforie)

călătorie în afara ţării: în 1990 în Germania la verişoara mea, cu tot familionul

amintire: asta cu prima amintire îi cam cu schepsis că n-aş putea să zic egzact, da’ cred ca aveam vreo 2 ani şi îmi aduc aminte de un costumaş galben, tricotat (pantaloni, bluza şi căciulă) şi mergeam la doctor. Arătam ca un pui de găină şi eram parcată pe scaunul bicicletei tatălui meu. Aveam febră.

animal de casă: hm… când eram mică mică aveam o mulţime de animale de casă, de la soareci din boxă, până la ciori, pisici, peşti. Primul meu câine l-am primit abia pe la vreo 6 ani, o chema Suzy şi a murit de limbrici când eu eram la mare. 🙁

indrăgosteală: pe la vreo 5 ani (da, eram precoce la capitolul ăsta) m-am amorezat de un văr de la sat. Care e cu 10 ani mai mare ca mine, da’ mă făcea aşa să ma doară burta şi na, mă bucuram să fiu în preajma lui.

descoperire: hm… asta-i o întrebare foarte faină care merită mai mult timp de gândire şi cum eu n-am… sar peste ea cu promisiunea să mă întorc asupra ei într-un post viitor.

job: :)) Vânzătoare de pantofi la Amely

idol: Sandra – îmi plăcea la nebunie In the heat of the night şi Maria Magdalena, apoi mi-a plăcut Michael Jackson, Ace of Base şi Freddie Mercury

creatie: mă, io am fost poetă de mică, dar nu mi-am păstrat operele. I le dădeam mamei mele că ei îi erau dedicate, şi habar n-am ce-o făcut cu ele

E leapşă, ce nu v-aţi prins? Merge la Dan, că poate n-are idei de când a venit din vacanţă, la LiaLia, că n-am prea văzut lepşe la ea, Ramo că presimt eu că va fi prima, Buddha, tu te bagi?

7 Comments

 • LiaLia

  Hihihi, ce drăguţ!!! Chiar aveam nevoie de ceva care să mă scoată din panta halucinant-obositoare de reacţii cretinoide din jurul meu, o leapşă despre prima dată când nu cred să deranjeze prea tare pe nimeni :)))

 • gala

  vreau si eu leapsa 🙂 pot?
  tare ma incanta o calatorie spre tara primelor minuni
  si eu la 5 ani eram indragostita si eram poeta, a gasit bunica de curand ceva din bazaconiile mele notate de ea 🙂

 • Tomata

  @ Sorin Grumazescu –> Baaaa, am condus. Am facut scoala de soferi pe Dacia. :)) Numai ca a fost singura data. 😛

  @ LiaLia –> 😉 Ma bucur ca ai facut-o.

  @ evergreen –> Suntem precoce, draga. 🙂

  @ Ghery –> Cam da. Ma durea mai exact. 😛

  @ adizzy –> Fur-o. 🙂

  @ gala –> Poti, normal. 🙂 Ma bucur ca ai facut-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge