Fete deosebite

Tot din categoria spam-email-urilor (multumesc, Diana) aduc în atenţia dvs neşte fete. Nu orice fel de fete, ci participante la Miss. Repet, nu orice fel de fete, deci vă rog, ca până ajungeţi la sfârşitul acestui post, să vă luaţi timp, să le analizaţi, să vă uitaţi la chipurile lor, la sânii lor, la braţele lor, la fineţea şi la gingăşia lor, la machiajul deosebit de frumos, la părul incredibil de aranjat, dar mai ales la cât bun gust au în înfăţişare şi la câtă feminitate emană.

Şi acum, după ce v-aţi zgâit bine la ele, după ce le-aţi admirat în toată splendoarea lor, aflaţi că sunt… bărbaţi.  Da. Aşa cum citiţi. Aceste fete sunt de fapt transsexuali thailandezi şi s-au strâns toate laolaltă pentru concursul Miss Tiffany. Nu ştiu ce părere aveţi voi, dar eu am rămas tablou şi nu mai îndrăznesc să zic nimic.

Ştiam deja că în Thailanda se găsesc astfel de vieţuitoare pentru că şi ilustrul meu tată s-a pozat cu una în spate.  Păcat că n-are mai multe poze cu ele, da’ cică nu se lăsau fotografiate decât pe bani. ;)) Luaţi de vedeţi. Si asta era prin 1996.