… anului

Oana, pentru asta nu te iert, chiar daca ai avut un scop nobil. 🙂 Am tot stat sa ma gandesc daca sa fac sau nu leapsa asta, pentru ca deja toata lumea stie cat de mult am detestat anul 2008. Tu vrei neaparat sa caut ceva bun la el… hai sa vedem ce iese.

Mâncarea anului: *de completat mai tarziu*

Băutura anului: tequilla – my first time. 😀

Party-ul anului: cred ca Mexican Party. Parca acolo m-am simtit cel mai bine. Aaaa, sau nu, karaoke blogmeet. 😛

Patul anului: paturile anului au fost cele din vacante… oricat de ciudat ar fi, dupa cat am umblat, doar simpla intindere pe ele era un orgasm… sa nu mai vorbesc de somnul pana dimineata, orgasm multiplu. 😛

Piesa anului: aici ii greu si nu ma pronunt.

Site-ul anului: surfthechannel.com 😀

Blog-ul anului : citesc multe bloguri, insa sunt cateva pe care le citesc zilnic pentru ca imi provoaca buna dispozitie: Barbie, Ovi, Cherry.

Ruda anului: :-s Na, fir-ar… chiar ca nu stiu… daca stau sa ma gandesc cui din familie i-am acordat cea mai multa atentie, aceea e fara doar si poate mama mea.

Gafa anului: n-am avut timp de gafe, am fost prea ocupata sa fiu serioasa.

Prietenul anului: cel care ma asculta intotdeauna si care are oricand un cuvant bun pentru mine, care ma ia in brate cand plang si care ma mangaie cand am nevoie: Iubi.

Prietena anului: Super Andrea, evident… desi ne certam cateodata de ne vine sa ne scotem ochii. Dar cand nu facem asta, suntem best buddies la bine si la greu.

Iubitul anului: acelasi de anul trecut. 😛

Îmbrăcămintea anului: New Yorker stuff

Excursia anului: cea de la Bucuresti a fost cea mai reusita

Vorba anului: „pisi”, „sa-mi sara ochii” – pe care n-o s-o mai folosesc ca mi-e frica sa nu se intample.

Platforma socială a anului: WordPress

Sportul anului: mersul pe jos

Filmul anului: nu pot sa-l desemnez ca nu-mi aduc aminte toate filmele pe care le-am vazut, si pe blog n-am scris decat de cateva.

Cartea anului: am citit foarte multe carti bune anul trecut: Crima si Pedeapsa, Eseu despre orbire, La portile moscheii, Numele trandafirului, Toti oamenii sunt muritori, Memoriile unei gheise.

Parfumul anului: Tommy Girl Jeans

Jocul anului: mima!!!!!!!

Sincer, nu stiu cui sa dau leapsa asta, adica toti ati facut bilanturi, toti ati scris cum a fost. E drept, nu in termenii astia, dar hai sa vedem ce zice Ddunia, Danutz, Ambasadoarea si TiBi.