O obsesie, doua obsesii, trei obsesii…

Cum  am vazut, cum m-am pus pe treaba. Vremea lepsei a venit din nou, chiar daca alea multe inca  mai asteapta in batatura draftului, nu-i nimic, e musai sa vorbesc. Barbie e tare draguta si curioasa de obsesiile de sub scufita mea. Nu-i nimic, maica, am destule si din cele mai diverse. N-am cum sa te intrec la nasturi, dar ma stradui. Marsaluirea acestor frumosi pitici, că pe orice parte ati intoarce-o, tot asa le zice, e pur si simplu aleatorie.
1. Obsesia pentru sertare, buzunare, compartimente – daca o haina are 50 de poznare, un dulap 10 sertare sau o poseta 7 compartimente, imi ies ochii din cap ca la melc si deja stiu exact locul carui lucru e in fiecare dintre ele. O fi din cauza ca am si mania/obsesia aranjarii lucrurilor, which brings me to number 2:
2. Obsesia pentru alfabetizari, numerotari, sortari, clasari & co. Muzica mea de pe computer e sortata alfabetic, asta dupa ce a fost aranjata pe genuri muzicale. Cand insa am fost depasita de multitudinea de curente, am luat nenorocita hotarare sa pun fiecare artist in dosarelul lui galben. /:) Asta tre’ sa se schimbe.
3. Obsesia pentru caiete, carnetele, agende – poza spune tot. Ah, toate sunt goale… inca n-am cu ce sa le umplu, dar vremea lor va veni.
4. Obsesia pentru cercei – cu asta m-am mai potolit. Adica nu mai cumpar lunar cate o pereche de cercei, si nici nu mai prea port de-aia mari, insa stau ei acolo frumos atarnand de usa dulapului ca nu stii niciodata cand piticul se trezeste.
5. Obsesia pentru carti – am pretentii cand vine vorba despre carti, adica nu citesc orice, nu tin neaparat sa posed toate cartile pe care le citesc, dar nu trece prea mult timp fara sa ma delectez cu o carte.
6. Obsesia pentru Garou – deja dureaza de ceva vreme. Inca ascult muzica lui pe repeat, inca ma face sa o iau razna cu vocea aia seducatoare si mai nou am luat o hotarare: cu prima ocazie cand are concert in Franta, acolo ma infiintez. Nu mi-am urmat niciodata visele, acum cred ca a venit timpul.
7. Obsesia pentru punctualitate – decedez incet cand tre’ sa astept dupa cineva, ma enervez ca imi vine sa ma intorc acasa sau sa nu mai plec nicaieri cand cineva nu e gata la timp sau nu ajunge la timp.
8. Obsesia pentru caini – daca in fata mea ar sta 10 tipi unul si unul, si intre ei s-ar strecura un maidanez, ia incercati-va norocul si ghiciti cu cine m-as duce la plimbare.
Sincer, nu imi mai amintesc ce obsesii ma mai freaca la melodie, da’s multe.
Ii mai las si pe altii sa vorbeasca, ce? numai eu sa ma fac de ras?
Adelina, Andreea, Teo, Baghy, Ovi si Mihai.

LATER EDIT: Stiam eu ca o sa imi aduc aminte si de alte obsesii. Ma mir cum de am uitat-o ca e mare mare obsesia pentru cutii. Da, imi plac cutiile, tot din acelasi motiv pentru care imi plac si compartimentele si buzunarele, ca pot sa tin lucrurile sortate in ele. Nu fac poza ca va cruciti. 😛

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge