Două treburi despre cărţi

S-ar putea ca iarăşi să vi se pară că traversez o perioadă în care n-aş scrie şi n-aş vorbi decât despre cărţi, da’ să stiţi că nu am atât de mult timp să citesc pe cât de mult vorbesc despre ele.

Însă musai să va dau două veşti, că dup-aia iară îmi sar unii în cap (ca în cazul cu expoziţia de câini) că n-am anunţat pe blog şi lumea n-a aflat. Deci anunţ că:

1. Cineva vinde cărţile din biblioteca bunicii la nişte preţuri de-ţi sclipesc ochii. Eu nu m-am putut abţine şi vineri, când am aflat de blogul cu cărţi de vânzare, am şi sărit în mail să fac o comandă. Azi mi-au venit cele trei cărţi pe care le-am comandat, într-o stare foarte bună şi pe care sper să le citesc cât mai repede, deşi Dumnezeu ştie cât de lungă e lista de aşteptare şi cât de repede şi des mi se schimbă priorităţile când vine vorba de citit.

2. Lecturi urbane poposeşte şi în  Timişoara. Cred că era şi cazul, că prea se laudau Bucureştiul, Braşovul,  Clujul şi Târgul Mureş cu acest eveniment. Prima întâlnire va avea loc vineri, pe 28 mai, la ora 18, în Piaţa Unirii. Să vină fiecare cu cartea de acasă şi să citeasca în masă pentru a instiga lumea la lectură. De asemenea, există 3 cutii de colectare (la UVT, în Irish Pub-ul de lângă tribunal şi lângă sala de lectură a Bibliotecii Judeţene. Mai multe detalii găsiţi aici.

Ne vedem acolo. 😉