Expozitie de esarfe

Când mi s-a propus în comentarii să fac o expoziţie de eşarfe, sincer, n-am crezut că e o idee bună. Pf, ce m-am mai înşelat. 😛 Şi asta pentru că eu nu prea folosesc obiectul ăsta vestimentar, decât iarna, să nu-mi fie frig. Să nu mai zic că nici nu îi acord mare importanţă. Daaar, uite că am de unde să mă inspir şi să mă las convinsă pe viitor, când n-o să mai fiu în doliu. Vă las să admiraţi frumuseţile de mai jos şi nu uitaţi că încă mai puteţi trimite poze, cât încă e caldă expoziţia. În ordinea în care le-am primit. (Mi-am permis, din nou, să preiau explicaţiile din email, pentru că poveştile sunt aşa de frumoase, încât merită să fie cunoscute de toţi).

1. Spi-oana


2. Mihaela Anghel

3. Esk

4. BiancaPrima e din Paris, cumpărată din Montmarte, are tot felul de motive din Paris pe ea, îmi place și culoarea, un ceva între gri si albastru. A doua e cadou de la mami pentru o rochită pe care nu o prea purtam că nu aveam eșarfă. Imi place asa de mult si e atât de elegantă că acum o port la mai multe rochite. (in poza sunt invers :D)

5. Evergreenesarfele mele preferate 🙂 si ultima achizitie care mi-e tare draga, desi eu nu-s fan roz. Nu am niciun obiect roz. Sunt fan esarfe. Mi se pare ca ofera originalitate fiecarui om care poarta asa ceva.

6. Strumfita cu esarfa – ce coincidenta

7. BarbieNu am putut sa iau la mine in Anglia decat 3 esarfe, asa ca am fost nevoita sa las acasa altele vreo 10.  Dar la acestea 3 tin cel mai mult. Salul verde l’am cumparat de la un arab dintr’o piata din Lisabona, dupa ce am negociat pretul vreun sfert de ora cu el :)). Pe cel albastru l’am gasit prin decembrie intr’un second hand din Bucuresti si de atunci cu greu ma mai despart de el. Iar esarfa colorata este piesa de rezistenta, tot cu aer de Lisabona, dar din H&M de aceasta data.

8. Fata din portcum eu sunt o mare fana esarfe, m-am gandit sa iti trimit si eu o poza cu una dintre esarfele mele. Cea mai draga mie. De ce? Pentru ca mi-am luat-o din Valencia, intr-un weekend de vis. Si a mai fost de altfel si singurul lucru cumparat atunci.

9. TibuDin pacate eu am doar fulare.Trebuie sa recunosc ca nu sunt microbist, explicatia celor 2 fulare microbiste fiind urmatoarea: frate-miu este dinamovist, iar eu sa-i fac in ciuda, mi-am luat fular cu steaua. 🙂 Logic nu? :p Restul sunt toate cadouri, mai putin cel cu steagul germaniei care mi l-am luat drept suvenir de acolo.

10. BlackLe’am scos din dulapior pe cele mai subtiri, care sunt acum “folosibile” primavara, si am selectat doar “cateva” pentru ca sunt muuulte.


11. Adriana – In prima poza, sunt cele de care mi-e cel mai drag: prima e o esarfa-fular, pe care o folosesc atunci cand nu stiu ce esarfa sa aleg (deci e cea care ma salveaza cam in orice situatie); cea de sub ea, e tricolorul meu, esarfa care imi aminteste cat de frumoasa e Romania; celelalte esarfe vin din cateva colturi ale Europei: Belgia, Franta, Germania :). Nu m-am putut abtine si am pozat si o mica parte din restul esarfelor:) in a doua poza. In ultima poza apar o parte din esarfele colegei mele de camera, ea ma intrece la capitolul acesta. Daca le adunam pe toate, ocupam ceva loc in dulap, hehe.

12. Alina

13. Montecore