Mic dejun rapid și energizant

Când am fost în Belgia am avut puțin de suferit din cauza micului dejun servit în cele două guesthouse-uri în care am stat. Pentru că micul lor dejun e dulce și eu nu sunt obișnuită cu gemuri, marmelade și peanut butter de dimineață. Acasă însă nu se întâmplă așa pentru că micul meu dejun e sărat sau acrișor. Dar cel mai des acrișor. Pentru că în toate cele 5 zile lucrătoare micul meu dejun constă într-un iaurt servit cu covrigei sau cu un covrig mai mare. E tot ce-mi trebuie ca să-mi treacă foamea până la 12 când mâncăm prânzul. Nu sunt adepta sandwich-urilor făcute de acasă, nici a cerealelor (deși era o vreme în care îmi duceam la lucru o cutie de cereale și una de lapte). Cel mai rapid și usor mi se pare iaurțelul de care vă ziceam și o punguță de covrigei.

Da’ când iaurtul vine cu „felul doi” încorporat, e chiar și mai ușor. Müller Mix Breakfast e soluția celor de la Müller pentru un mic dejun rapid, gustos și energizant. Sunt fană a iaurturilor Müller încă de când ele nu se găseau pe piața românească. Și acum mai știu sloganul din reclamele nemțești: „Alles Müller oder was?”. Poate s-o fi schimbat între timp, habar n-am, că nu mă mai uit la nemți. Nu le-am încercat pe toate, da’ orice produs Müller mi-a atins papilele gustative, mi-a încantat simțurile peste măsură. Să nu încep să vorbesc despre Müller Mix, bunătățile alea de iaurt dulce cu stelute de ciocolată albă și neagră, cu cereale sau cu fulgi de ciocolată că deja îmi plouă în gură și numai rău îmi fac, că e închis peste tot la ora asta la care scriu articolul și nici provizii n-am.

Am avut însă câteva cutii de Müller Mix Breakfast, pe care cu greu m-am abținut să nu le mănânc pe toate într-o zi. Mi-am luat în fiecare zi câte unul la lucru, înlocuind covrigeii ba cu cereale, ba cu ciocolată, ba cu zmeură. La prima degustare: surpriză! Iaurtul nu e dulce așa cum m-am așteptat, ci acrișor, ca orice iaurt. Și gustul e foarte interesant pentru că cerealele, ciocolata și fructele sunt dulci. Numai că după ce inghiți iaurtul și mesteci combinația, rămâi cu gustul dulce. Primul încercat a fost Müller Mix Breakfast Crunch și mi-am zis că în tandem cu iaurtul acrișor nu e deloc ciudat. Însă eram nerăbdătoare să gust Müller Mix Breakfast Choco și Fruits că gustul dulce e mai puternic decât la cereale. Dar nu, n-am fost dezamăgită pentru că aromele se îmbină foarte bine.

În concluzie, mi-am găsit un nou mic dejun, care nu e prea diferit de cel obișnuit. Doar că e mai variat, mai fin și mai bun.
La reacțiile pe care le-am primit pe facebook când vi l-am arătat pe ăsta micu’, știu că nu sunt singura.