Aici din nou

Dragilor, am venit.
Nu mă bucur deloc de acest lucru, dar n-am ce face, viaţa nu e o vacanţă continuă. Îmi reiau rutina zilnică şi mă întorc la blog, deşi va spun sincer ca Barcelona mi-a tăiat orice elan de a scrie, de a citi, de a comenta. Tot ce vreau e să mă doară din nou picioarele, aşa cum m-au durut 7 zile. Pot spune că am văzut Barcelona până la chiloţi şi tot mi-au mai rămas câteva clădiri nepozate. Pe foarte scurt: e cel mai frumos oraş pe care l-am vizitat până acuma. Am avut senzaţia că în fiecare zi sunt în altă lume, în alt oraş, pe alte străzi. Acum sunt încă destul de obosită, n-am avut net până acum jumătate de oră, încă n-am terminat prelucrarea şi sortarea pozelor aşa că oricum n-am cu ce să vă întâmpin. Doar cu un „Bine v-am regăsit” şi vă arat pozele pe duminică. (mâine mă duc la nuntă) Sincer, nu ştiu ce să spun despre Barcelona pentru ca oricum cuvintele sunt sărace şi nu pot descrie tot ce am simţit pe străzile ei. Şi pe de altă parte, eu când mă pun să povestesc, păi dacă nu o fac cu lux de amănunte, nu mă simt bine. Aşa că ori va fi un post kilometric, ori va tratez doar cu poze, dar ştiu că n-are rost să mă mint singură, n-o să rezist tentaţiei cuvintelor.

12 Comments

 • Sirg

  Bine ai venit! Astept cu mare interes pozele si poate faci o galerie cumva (picasaweb/flickr) ca sa poti pune mai multe. Barcelona e unul dintre cele mai frumoase orase din lume, deci merita.

 • Arana

  Da, e greu sa nu te indragostesti de Barcelona – desi am vazut cazuri. Eu nu iti urez bun-venit ci iti doresc ca urmatoarea excursie frumoasa sa fie mai curand decat te astepti. 🙂

 • Dojo

  Welcome back.

  Stai de te relaxeaza, ca e timp si de poze. Ma bucur ca ti-a placut, am inteles si de la altii ca e criminal orasul 🙂

 • Ciupercutza

  Bine ai revenit, draga mea! Si vacanta mea se termina, asa ca te inteleg. Ma bucur ca ai petrecut frumos.
  Barcelona este unul dintre locurile unde vreau sa ajung si eu. Cine stie … poate la anu’!

 • camytzi

  Intai clasicul Bine ai revenit!
  Dupa aceea, sfat: iti oferi o portie sanatoasa de odihna, dupa care ne prezinti atat prin cuvinte, cat si prin imagini, rezultatul concediului.
  E ok asa? :))

 • Dan

  @Toti
  Intoarcerea în România de la Barcelona nu te zguduie prea tare. Va pot spune ca este un oras “criminal”, în sensul bun, rau de tot, în sensul rau nu mai mult ca altele.

 • Tomata

  @ All –> Merci mult de urarile de bun venit.

  @ Arana –> Daa, sper si eu ca in septembrie sa vad Sighisoara. 😀 Si dup-aia in octombrie mai o destinatie surpriza. 🙂

  @ Ciupercutza –> Iti doresc sa ajungi. Merita orice sacrificiu.

  @ TiBi –> Sa stii ca de data asta da. 🙁

  @ Dan –> Eu n-am vazut partile urate pentru ca n-am avut timp de ele. Sunt sigura ca sunt si ele. Am trecut si prin cartierele marginase si nu imi venea sa cred ca sunt tot in aceeasi Barcelona. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge