Concurs: 2 abonamente generale la UNTOLD Festival

Later edit: Așa cum spuneam în finalul acestui articol, pentru alegerea câștigătorului n-am apelat la random.org pentru că ar fi fost nedrept. Unele comentarii chiar nu răspund la cerințele mele și n-am nici o încredere ca măcar să le iau în considerare. Totuși, mi-a fost greu să decid singură și am cerut ajutorul organizatorilor să mă ajute să aleg. Cei luați în considerare au fost:

Adrian
Simona Criste
Ioana Bîrle
Johanna
Alexandru
Bogdan
Iulia
Roxana Cioban
Rebreanu Sebastian
Laura
Valentin
Cristina
Stepan Ana Maria
Carmen
Cristina Stoica

Iar cei doi câștigători desemnați sunt de fapt două câștigătoare: Ioana Bîrle și Cristina (prima Cristină). Vă mulțumesc pentru participare tuturor, pentru cuvintele frumoase pe care le-ați spus despre UNTOLD Festival și mi-ați făcut o poftă și mai mare de a merge, deși nu se poate. Fetelor, sper să vă distrați și să veniți cu tolba plină de povești și poze pentru blogul meu. Vă anunț pe mail cum puteți intra la Festival. Distracție plăcută.

________________________________

Cum să vă spun eu vouă să nu par o mamă denaturată în devenire? Am început să mă zgârii pe ochi încă de când n-am putut participa la concertul OneRepublic de la București, am continuat cu al lui Robbie, tot de la București, și închid apoteotic cu UNTOLD Festival de la Cluj. 3 evenimente muzicale extrem de pe gusturile mele s-au găsit să se întâmple fix în anul, dar mai ales în perioada, în care eu sunt borțoasă. UNTOLD Festival ar fi fost prima mea ocazie de a participa la un festival de o asemenea anvergură, având în vedere că n-am fost niciodată la un eveniment de genul și chiar mi-ar fi plăcut. Mă cam îndoiesc că de acum înainte o să pot lua parte la festivaluri, dar cu concertele clar nu s-a terminat. Stați numai să vedeți.

Și în timp ce eu îmi plâng de milă și urmăresc paginile oficiale, mai primesc și comunicate de presă ce răsucesc cutițul, vreau totuși să-mi trimit niște reprezentanți la UNTOLD. Adică în schimbul unor cronici complete de festival, am 2 abonamente generale (adică pe toată durata evenimentului) de dat pe blog. Pentru a le câștiga, trebuie să faceți două lucruri:

  1. Să-mi spuneți ce artist vreți să vedeți cel mai mult la Cluj și de ce (la cât e de lungă lista, puteți da mai multe nume).
  2. Să-mi trimiteți o cronică a festivalului, care ulterior va fi publicată pe blog. Evident pasul ăsta merge pe încredere, așa că vă rog să fiți de treabă și să respectați cerința asta.

Pentru că miza e mare, o să-mi rezerv dreptul de a alege câștigătorii în funcție de răspuns, nu cu random.org și-i voi anunța luni, pe 27 iulie, pe mail, in later-edit la acest articol și pe pagina de Facebook a blogului.

Apropos, la cât de mulți oameni își doresc să meargă la UNTOLD – ați văzut ce s-a întâmplat în cadrul campaniei Pay it with Blood, campanie pentru care îi felicit din suflet pe organizatori? – mă aștept la un număr mare de participanți.

Start! Și baftă!!!