Mic dejun dulce și sănătos

Pe vremea când eram la lucru (ah, așa o zic de parcă aș sta acasă de luni bune de zile), micul meu dejun era zilnic format dintr-un pahar de iaurt și cereale simple. De când stau acasă, l-am înlocuit cu o porție bună de telemea de oaie cu roșii, ardei și castraveți, plus pâine prăjită. Din când în când îmi mai aduc aminte și de iaurtul cu cereale și suplimentez.

Însă de câteva zile, micul dejun e un răsfăț. Am primit de la Bee Nuts câteva mostre din produsele lor și m-am îndrăgostit pe loc. Le-am gustat de cum am deschis pachetul, însă am așteptat câteva zile pentru a încerca toate combinațiile posibile.

beenuts

Așadar, în prima zi am mâncat lapte combinat cu cereale Start Fruitty (fulgi de ovăz, fulgi de orz, fulgi de hrișcă, physalis, struguri deshidratați, smochine, caise, stafide, coacăze, prune), la care am adăugat o linguriță de miere Bee Fruitty (adică miere în care se scaldă physalis, agrișe, coacăze și goji). N-am pus niciodată miere în laptele cu cereale, dar de-acum încolo o să pun. De fapt peste un an și ceva o să pun, pentru că mierea nu e recomandată dacă alăptezi și în nici un caz bebelușilor sub 1 an.

În a doua zi am încercat laptele combinat cu cerealele Start Happy (fulgi de porumb, fulgi de grâu, fulgi de ovăz, sâmburi de caisă, caju, nuci braziliene, curmale, agrișe, struguri deshidratați, goji, ciocolată neagră) combinate cu o linguriță de miere Bee Fresh (migdale, nuci braziliene, smochine, agrișe și coajă de lămâie scăldate în miere). Buuuuun de tot. Îmi plac alunele de tot felul, dar parcă un pic mai mult decât îmi plac fructele acrișoare.

Nici o problemă, pentru că în a treia zi le-am combinat: cereale Start Fruitty și miere Bee Fresh – demențial și credeți-mă că nu arunc cu vorbe doar să laud produsul. Mi-a plăcut gustul combinației foarte mult.

Mi-a mai rămas de încercat cereale Start Happy cu miere Start Fruitty, dar mai e timp. Păcat că îi plac și Sotzului și trebuie să împart cu el 😛

Aruncați un ochi pe site-ul lor, au mult mai multe produse atât din miere cât și cu fructe. Te apucă salivatul numai când te uiți la poze. Prima comandă beneficiază de 10% reducere, iar partea cea mai drăguță e că dacă stiți vreun împătimit al mierii, puteți  oferi gift card-uri. Mi se pare foarte tare că s-au gândit la asta pentru că de multe ori card-urile astea sunt chiar o salvare.

Iar pe blogul lor veți găsi articole documentate despre produsele din shopul lor.

Mie mi-au lăsat o impresie plăcută atât cu produsele, cât și cu site-ul. Prin urmare, vă invit să gustați.