Amazers, o comunitate pentru oameni frumoși

Am descoperit site-ul Amazers căutându-mi un job în Berlin. Aveau un post vacant de storyteller și potrivindu-mă profilului, am aplicat. Deși mi-am dorit jobul foarte mult, din păcate nu l-am obținut. Dar ăsta nu-i un motiv să nu vă vorbesc despre un concept care m-a cucerit imediat ce mi-am făcut un cont. Regret că n-am ocazia să particip la creșterea lui, dar știu că urmează să se întâmple lucruri și mai frumoase acolo.

Amazers este o platformă socială, e tot cu Like-uri și comentarii, dar aici se oprește comparația cu Facebook sau alte rețele. E o comunitate unde oamenii nu se înjură, unde nu vorbesc urât și unde pot discuta fără să se insulte între ei. Unde sunt liberi să-și exprime temerile, fricile, limitele, prejudecățile, fără să le fie teamă că vor fi puși la zid. Unde nu veți da peste poze sau clipuri cu animale chinuite, bătăi, prost gust sau prostie. Și ce-i și mai fain e că o dată pe lună (cred), echipa Amazers setează o provocare la care te poți înscrie. Până acuma a fost o discuție pe Skype cu un alt membru (ales de echipă), o discuție cu un străin si cea mai recentă: gratitude list pentru 2014. Am acceptat și eu provocarea asta, ca o avanpremieră la posturile retrospective pe care le scriu la fiecare sfârșit de an. Îmi place foarte mult că oamenii se încurajează între ei, se inspiră unii pe alții și se bucură de o conversație cu oameni care nici nu știau că există până să-i întâlnească pe platforma asta.

De când mi-am făcut cont, am dat doar peste vreo 4 români, așa ca daca vi se pare interesant, poate vă creați un cont și ne întâlnim pe acolo. Poate dacă ne strângem mai mulți din Timișoara, o punem și de-un meetup 🙂