Începe festivalul de teatru FEST-FDR 2014

Că-mi place să merg la teatru s-a văzut deja din toate recenziile postate până acuma și din toate check-in-urile de pe Facebook. Că sunt foarte în urmă cu cronicile nici nu vreau să-mi aduc aminte pentru că nu știu cum o să fac să vă vorbesc despre toate spectacolele pe care le-am văzut și despre care n-am scris când impresiile erau proaspete.

Promit să mă adun, că acuș se încheie stagiunea și trebuie să așteptați până la toamnă dacă vreți să vedeți vreun spectacol pe care l-am văzut și eu. Dar acum am un anunț de făcut: începe Festivalul European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești sau, pe scurt, FEST-FDR. Festivalul se desfășoară în lunile mai și iunie între datele 14-18 mai și 10-17 iunie.


Pentru luna mai, programul spectacolelor  îl vedeți aici.
Vă recomand cu căldură unul dintre cele două spectacole care mie mi-au plăcut cel mai mult dintre toate pe care le-am văzut, Cabaretul cuvintelor, (celălalt e Gaițele) și A fost odată la Timișoara, despre care am scris aici.

Spectacolele pe care le-am ales eu și la care voi merge cu Oana și Anca sunt:
Nu ne-am născut la locul potrivit – miercuri, 14 mai, ora 19, Studio Uțu Strugari
Carpathian Garden – vineri, 16 mai, ora 17, Studio Uțu Strugari
Bucharest Calling – vineri, 16 mai, ora 19, Sala 2
Dontcrybaby  – sâmbătă, 17 mai, ora 21, Sala Mare a TNT

FEST-FDR nu înseamnă numai spectacole, ci și workshop-uri, dezbateri, lecturi, concerte. Aici găsiți programul complet, iar dacă aveți timp, ar fi păcat să ratați.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge