Gift Advisor, anyone?

I really suck când vine vorba de făcut cadouri. Am mai spus-o, o repet și-o recunosc. Oricât m-aș da peste cap să găsesc ceva special, deosebit pentru cineva, pur și simplu undeva mă împotmolesc. Cu Sotzu’ am ajuns să ne facem liste de cadouri și surpriza va fi care dintre ele e ales de celălalt. Nu de alta, dar decât să dăm banii pe inutilități, mai bine primim ceva ce ne trebuie, ce ne place și ce ne aduce bucurie. Știu că unii sunt înnebuniți după surpriză, nu vor să știe dinainte ce primesc, dar când trebuie să primești cadou de la mine, crede-mă, că uneori e mai bine să știi dinainte ce cadou vrei să primești.

Acuma, am avut și eu momentele mele de sclipire și există câteva cadouri cu care mă mândresc, dar, din păcate le pot număra pe degetele de la mâini. Unii oameni au în sânge talentul de a face surprize și cadouri și cunosc cel puțin două persoane de-astea, dintre care una e chiar Sotzul.

Vine Crăciunului, iar pentru oameni cu probleme ca ale mele (că nu-mi fac speranțe că aș fi singura), AVON a creat o aplicație care vă poate scoate din încurcătură. Se numește Avon Gift Advisor, iar pe baza profilelor de pe Facebook, puteți afla ce i se potrivește unui prieten sau unei prietene. Tot acolo găsiți și recomandări pentru membrii familiei, prieteni sau prietene. În ceea ce mă privește, deși sunt o grămadă de variante de seturi complete care ar putea fi niște cadouri deosebite (de exemplu ăsta sau ăsta), pe mine m-ar atrage să dăruiesc bijuterii sau poșete sau obiecte. Îmi place ceasul ăsta, setul ăsta, cerceii cu aripi, dar și geanțile Heena sau Natalya. Un cadou reușit ar fi și balerinii de casă. Cam asta aș face eu cadou unor prietene și pentru că oricărei femei îi place să primească o poșetă, un ruj sau o bijuterie, cred că n-aș da greș cu ele. Totul ce trebuie să fac e să găsesc destinatarul potrivit, că totuși sunt alese pe gusturile mele.

So, dacă aveți nevoie de ajutor, poate aruncați un ochi pe Avon Gift Advisor sau pe broșura acestei luni și găsiți ceva frumos pentru mame, bunici, prietene, surori, tați, iubiți sau frați.