Concurs: Pauză pentru o aventură urbană

Berlinul este un oraș frumos care are multe de oferit. N-am avut  parte (încă) de nimic ieșit din comun, de nici o peripeție, dar nu este exclus. Însă aventura urbană despre care vreau să vă vorbesc, nu se petrece aici unde-s eu acuma, ci chiar în Timișoara, nu chiar acum, ci peste foarte puțin timp și nu eu sunt protagonista ei, ci voi. 🙂 V-am băgat în ceață? Citiți mai departe.

Acum câteva zile vă povesteam cât de hidratant și energizant e ceaiul verde, iar săptămâna asta revin la el pentru  provocarea de a descoperi Timișoara altfel, prin campania „Tea & the City: aventuri urbane cu Lipton”. Am stabilit deja că ceaiul verde e sănătate curată, hidratează și energizează, așa că, ce băutură poate fi mai potrivită pentru o aventură? Na, că am făcut și-o rimă. 🙂 Partea frumoasă e că ceaiul verde poate fi consumat și pe timpul iernii, în variantă fierbinte, și pe timpul verii în varianta ice tea. Dacă vă preocupă silueta, cum ar trebui să mă preocupe și pe mine, Lipton Ice Tea ceai verde are acum și opțiunea cu lămâie, îndulcit cu Stevia, adica 30 % mai puțin zahăr.

Aventura urbană la care vă invităm Ovi și eu este un tur al Europei prin localurile din Timișoara. Adică vă invităm să descoperiți preparatele internaționale din diferite bucătării europene. Am spus mai sus că vom descoperi Timișoara altfel și, alături de ea, și câteva dintre cele mai delicioase mâncăruri și deserturi de pe la alții (și credeți-mă că n-ați vrea să le pierdeți). Iar pentru a nu se depune, încheiem cu o cursă de hidrobiciclete pe Bega. Opresc detaliile aici pentru că nu vreau să stric surpriza, așa că va trebui să mă credeți pe cuvânt când vă spun că merită să vă înscrieții la concurs.

Cine poate participa?

Teoretic, oricine. Practic, cine poate. Concursul se va desfășura în Timișoara, așa că, cel mai la îndemână ar fi să fiți de aici. Dacă sunteți de altundeva, de cazare și transport vă ocupați voi.

Ce trebuie să faceți pentru a participa?

Lăsați un comentariu la acest post cu răspunsul la întrebarea: „În ce aventură urbană ai lua Lipton Icea Tea cu tine, ca să-ți încarci bateriile?”.

Durata concursului?

De azi până pe 28 aprilie la ora 00:00. Anunț câștigătorii pe 30 aprilile. Am spus „câștigătorii”, pentru că vor fi 5. Cinci dintre voi vor participa la tragerea la sorți și ne vor însoți pe Ovi și pe mine la descoperirea bunătăților din Europa Timișoarei.

V-aș da mai multe detalii, da’ chiar nu vreau să stric surpriza și nu am destule cuvinte să vă conving că merită să participați, da’ poate aveți încredere în mine și răspundeți la întrebare în timp util. Ok, vă mai spun că se lasă și cu alte premii. Gata, v-am convins? 😛

Baftă! Lăsați aventurile urbane să curgă.