Esență pură de bucurie

Trist de tot a fost începutul acestei săptămâni. Luni o înmormântare, după care vestea unei alte morți de tată, marți un mesaj care mă anunța acelaș lucru.  Plus că le mai am și eu pe ale mele, frustrări, gânduri negre, ploaia asta care nu mai contenește… îmi vine să mă închid într-un dulap până răsare soarele. Și la propriu și la figurat.

Totuși, în tot decorul ăsta de vești proaste și macabre, un mail cu niște poze mi-au adus zâmbetul pe buze. Acum câteva săptămâni am citit la Carla despre situația Laviniei și despre cei doi copilași ai ei. Citiți povestea lor aici, iar aici vedeți cum s-a gândit Carla că îi putem ajuta. N-a cerut bani decât dacă vrem și putem să dăm, în schimb a făcut o listă de obiecte de care familia are nevoie.  Așa că am luat-o prin eliminare și le-am trims un pachet de vreo 8kg cu tot ce-am găsit de dat prin casa. Ba mai mult am mai și cumpărat câteva lucrușoare care m-au umplut pe mine de bucurie, darămite pe cei doi copii. Carla îmi povestise în mail despre entuziasmul lor și mi-a spus că are și poze de la despachetatul coletelor. Abia așteptam să le văd, iar aseară au ajuns. Pun câteva și aici să vedeți cum arată bucuria unor copii care n-au avut niciodată nimic, dar acum, cu ajutorul mai multor oameni, au câte ceva să îi ajute să o ducă mai bine. Despre condițiile în care locuiesc puteți citi tot la Carla.

Dacă mai știți cazuri de familii care au nevoie de ajutor material, scrieți-mi și eu voi scrie pe blog. Se vor găsi oameni care să doneze obiecte și haine de care nu mai au nevoie.