Cheile olympice au ajuns la Timișoara

Gata, i-a venit și ei rândul să se odihnească. După atâtea drumuri pe șoselele patriei noastre și a altor patrii, Hapciu are în sfârșit concediu. Nu prea mult, suficient cât să-și refacă forțele și sa-și încarce bateria. În locul ei, ne vom plimba cu frumosul Megane.

Torța olimpică a ajuns azi la Timișoara, adusă tocmai de la Brașov, după un drum destul de lung și de obositor, de însuși Zoso. Cheile mi-au fost înmânate la reprezentanța Renault, după cum se vede și în poze.

 

Chiar dacă Hapciu e cea mai frumoasă și cea mai bună mașină din toată lumea asta, iubita mea, feblețea mea, n-o să fiu nedreaptă cu Megane, care e, de-a dreptul cuceritor. Și nu mă refer la elementele tehnice, la detaliile mecanice, ci fix la aspect. Sunt fată, deci evaluarea mașinilor, pentru mine, se rezumă la culoare și look. 😀 Și Megane e frumos (nu știu de ce l-am masculinizat, poate din cauza numelui ;)) ).

Scopul lui în viață e să poarte torța olimpică prin toată România, de la București (cu ajutorul lui Răzvan) la Brașov (cu ajutorul lui Zoso), apoi la Timișoara (sub conduecerea mea), după care la Cluj (la TvDeCe), la Iași (la Sorin) și în final la București, acasă la el. Numai că eu îi mai dăruiesc un drum suplimentar până la Sibiu. Să vadă și fosta capitală culturală europeană, că mă gândesc că i-ar plăcea. Așadar, când voi citiți rândurile astea, Megane ne duce alene către Sibiu, pentru că, la invitația lui Tudor, mâine ne vom plimba „prin Sibiul meu”.  Dar despre asta vă povestesc luni.

După Sibiu, ne mai plimbăm puțin cu Megane-ul prin Timișoara, după care predăm stafeta celor de la Cluj. Despre episodul acela veți citi la TvDeCe.

Vă promit poze cu mașina, cu drumurile și cu oamenii pe care îi întâlnim.
Ah, înainte să închei: vă rog, nu uitați că Renault România caută 100 de ambasadori ai valorilor olimpice. Detalii găsiți aici și premiile nu-s deloc de neglijat.