Concurs – castiga o crema cu SPF si una dupa plaja

EDIT: Toate sfaturile pentru un bronz perfect le gasiti in comentarii.

Știu că abia așteptați să vedeți pozele cu plaje din Lefkada – vin și ele mai spre seară – dar, permiteți-mi să vă rețin atenția cu un concurs de sezon. Vara e în toi și nu toată lumea a fost în concediu până acum, nu? Mai e o lună și jumătate de vară oficială, unde mai punem că septembrie și octombrie sunt lunile ideale de mers în vacanță în anumite țări?

Indiferent unde mergeți, la munte sau la mare, nu trebuie să vă lipsească un lucru din bagaj. Dacă nu vă trece prin minte din prima care-i ăla, foarte rău. Cel mai important produs pe care trebuie să-l aveți la voi e crema de protecție solară. Da, chiar și atunci când nu stați la soare cu scopul de  a vă bronza. Chiar și atunci când pur și simplu alergați de la un obiectiv turistic la altul, chiar și atunci când escaladați un munte, chiar și atunci când bate vântul și „nu-i așa cald, soarele nu ne poate face rău”. Ba da, soarele poate face extrem de mult rău, cancerul de piele e al doilea ca răspândire, în caz că nu știați.

Dar n-o să vă țin o predică cu privire la ce se poate întâmpla dacă nu vă dați cu cremă cu factor de protecție (cât mai mare), pentru că o să sară Oana să mă certe că nici eu nu m-am dat de fiecare dată când ieșeam din apă când am fost la Timiș. Așa că, faceți cum spun eu, nu cum fac eu 😀

Spre deosebire de magazinele care măresc prețurile în timpul sezonului, Organique are o ofertă de 1+1 la cremele cu protecție solară. Cine cumpără orice produs bio de protecție solară din gama Eco Sun, primește cadou și o loțiune după plajă cu aloe vera și cătina albă. Însă cine participă la concursul meu le poate câștiga aici. 🙂

Pentru a intra în concurs trebuie să-mi lăsați un comentariu în care să-mi dați exemple de trucuri pentru un bronz frumos. Adică ce mai folosiți pe lângă o cremă de protecție solară. Eu am încercat untul de cacao, dar am auzit și că berea sau uleiul de masline cică ar funcționa, dar nu vorbesc din experiență. Aștept de la voi, să-mi spuneți până pe 27 iulie ce trucuri știți voi pentru un bronz ca la carte. Voi anunța câștigătorii pe pagina de Facebook a blogului si pe mail.