Inca doua piese de la teatrul mobil

Când voi citiți aceste rânduri, noi suntem în drum spre Grecia. Sau poate am ajuns deja și ne bucurăm de apă și de soare :D. Dar pentru că am promis, iată încă o recenzie a unei piese de la teatrul mobil, experiență oferită de Grolsch. Pentru că eu am fost ocupată cu rezolvarea ultimelor treburi înainte de plecare, am însărcinat-o pe Super Andrea să scrie recenzia, pentru că o știu mare amatoare de teatru. Iată ce zice ea:

Ideea unei plimbări cu autobuzul pe căldurile astea nu m-a prea entuziasmat, iar teatrul nu m-a mai atras de la “Romeo și Julieta” încoace, dezamăgită fiind de prestația actorilor.
Am decis cu greu să le dau o șansă celor de la Grolsch, dar mă bucur că am făcut-o. Nu am mai ieșit așa de încântată de la o piesă de mult timp.
Mi-au plăcut locul, scenele, regia și jocul actorilor…totul a mers împreună de minune.
Autobuzul s-a dovedit a fi un loc perfect  pentru cele 2 scene pe care le-am văzut (“Jaful” și “Maturizări Forțate”), amplificând sentimentul de dinamism.
Piesa, despre care știam dinainte că este destul de cunoscută în America, e drăgută și a fost adaptată superb la locul neconvențional în care este jucată.
In ceea ce privește actorii, am fost plăcut surprinsă de amândoi. Au fost naturali, amuzanți, dramatici… Au fost naivul Warren și versatul Dennis… Au fost cum trebuie și cum nu am mai văzut de ceva vreme.
Mulțumesc, Andreea pentru îndemn și Grolsch pentru experiență!

Ah, ce rău îmi pare că n-am putut să văd și eu piesele. Voi mai aveți șansa și azi și mâine. Aici aveți programul și tot aici puteți face rezervare. Vizionare plăcută.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge