Anul ăsta merg la PR Beta și iau pe cineva cu mine

Până să particip la Social Media Summit 2011 și la Biz Social Media Snow Camp, nu ma interesau conferințele, deși, slava cerului, au fost destule și prin Timișoara și prin alte orașe din țară.  Bine, nici acuma nu pot spune că mă interesează orice conferință, însă sunt unele care m-au făcut curioasă.

O astfel de conferință este și PR Beta, care anul ăsta e la a doua ediție. Mă bucur că Nebu și Cristina merg mai departe cu proiectul ăsta și sper să fie a doua dintr-un șir lung de conferințe. N-am fost anul trecut din mai multe motive, dar unul dintre ele era că nu ma interesa PR-ul. Nici acum nu prea știu cu ce se mănâncă și cum se face, dar de-asta mă duc. Să aud oameni din breaslă vorbind din experiență despre subiectul ăsta. Pe unii dintre ei i-am mai auzit, pe alții nici după nume nu-i cunosc. Dar abia aștept să aud ce au de povestit, mai ales dacă are legătură și cu blogurile.

Sustin PRbeta

Pe 3 mai mi-am luat zi liberă de la lucru și mă duc la PR Beta. Toată ziua. De la 9 la 17, la Hotel Timisoara. Pentru cei care nu pot veni, o să relatez ce-am aflat acolo într-un articol post-eveniment. Pentru cei care își doresc să vină, am o invitație de dat (prin tragere la sorți). Luni seara anunț câștigătorul, așa că e suficient să lăsați un comentariu prin care să vă manifestați dorința de a veni. Iar pentru cei care n-au destul noroc, biletele se pot achiziționa online, prin transfer bancar sau prin mandat poștal. Stundeții au reducere de 50 %, iar companiile au discount de 10% dacă își trimit 3 angajați. Prețul unui bilet întreg e de 190 lei.

Deci, cine vine?