Top 5 actori pe care mi-aș dori să-i dau cu capul de pereți

O grămadă de timp a trecut de când n-am mai făcut o leapșă, așa că asta venită de la Buticul cu filme și cărți e atât de savuroasă încât aproape că i-am preluat și titlul.

Cred că vorbește de la sine, așa că n-o mai lungesc, iată direct topul.

5. Megan Fox
Sincer, nici n-aș numi-o actriță, da’ ce știu eu?

4. Tom Cruise
Nu, nu mi se pare sexy. Nici unul din rolurile lui nu mi se pare memorabil. Nu-mi aduc aminte nici o prestatie de-a lui, nu m-a impresionat niciodată cu nimic. La fel ziceam și de Brad Pitt, până să văd Legendele Toamnei. Și de-atunci…

3. Will Ferrell
Nu. Și-atât.

2. Steve Carell
Dacă n-ar exista cel de pe locul I, Steve ar fi my number one (în topul ăsta, să se înțeleagă). Oricâte laude i se aduc, nu reușește să mă convingă cu nimic.

1. Ben Stiller
Pe lângă că mi-e antipatic, mă enervează numai când îl văd. Mă irită mutra lui și-i evit toate filmele. Nu cred că va exista vreodată un actor care să-l depășească în această clasificare.

Acum ceva timp le-aș fi pus pe listă și pe Salma Hayek și Penelope Cruz, dar între timp nu mai am nimic cu ele, de ultima chiar a ajuns sa-mi placă. Și Colin Farrell (e ceva cu numele ăstora, că prea seamănă) era cât pe ce să apară în top, da’ parcă mi-a lăsat și alte impresii decât de antipatic total. Așa că l-am iertat.

Și pentru că-i leapșă, să vedem ce actori nu suportă Deea, Teo, Monica și Daniel.