Sunt campioana penelor

Nu de găină, ci de mașină. O am pe Hapciu din 2009 și până anul trecut am făcut doar două pene, pe care mi le-a rezolvat tatăl meu, Dumnezeu să-l ierte. Eh, anul trecut, nu cred că mint dacă vă zic că am făcut vreo 4 în vreo 3 luni și anul ăsta deja 2. Din cauza gropilor, că-s prietenă bună cu ele, și-o dată din cauza unei borduri. Îmi place să cred (și unii pot confirma) că-s o șoferiță bună. Cu toate astea, oricât de mică ar fi o groapă, io fac cumva și dau în ea. Faza cu bordura s-a întâmplat din pricina unuia care stătea pe loc și-am vrut să-l ocolesc. Numai că fix atunci s-a gândit să plece și el, așa că a trebuit să bruschez mașina să nu mă lovească. Am dat într-o bordură și ghici ce? Panăăă!

Alaltaieri dimineață, nu știu dacă din vina lui marți 13, dar am făcut-o din nou. :-s Nu mai pot cu atâtea pene. Cauciucurile sunt bune, chiar dacă sunt second și sunt aduse din Germania anul ăsta (și cu toți știm că nemții au grijă de mașinile lor), deci nu asta e motivul.

M-am împrietenit deja cu mecanicul de la vulcanizare și de câte ori mă vede că apar în poartă îmi zâmbește cu o expresie de genul: „Iarăăă?” Bine că are deschis și sâmbăta și mă rezolvă imediat.

Și ce-i și mai nasol e că nu mă descurc singură cu schimbatul roților, însă de la prima ispravă, am mai avansat un pic. Nu știam nici măcar cum să desfac cricul, acum deja știu cum să-l pun și cum sa ridic mașina. Știu și cum se desfac șuruburile, partea tristă e că nu pot să le desfac la cât de bine sunt strânse. Și aici se termina tot. Am nevoie de un bărbat care să ducă treaba la bun sfârșit. Noroc că-l am pe Iubi, care mi-a alergat în ajutor de 3 ori deja. 🙂

surse foto: 1, 2