Ryan Reynolds înainte și după Two guys, a Girl and a Pizza Place

Ryan Reynolds e unul dintre noii păpușei de la Hollywood după care suspină o grămadă de femei. Numai că eu, chiar dacă este 100% genul meu (înalt, slab, blond), nu l-am prea băgat în seamă, mai bine zis, nu l-am remarcat. Cam la fel cum nu l-am băgat în seamă nici pe James Franco. Singurul film care îmi sare în minte când aud numele lui e The Proposal. Înainte de el, chir nici un rol nu mi-a rămas întipărit în memorie.


Doar că s-a produs un declick când Iubi a dat peste un sitcom numit Two Guys and A Girl, în care Ryan Reynolds are un rol principal. Dacă la început m-am uitat sporadic, acum abia aștept să vină seară să savurăm unul sau două episoade, în funcție de cât de repede adorm. Ryan Reynolds e foarte foarte comic. Râdem de ne prăpădim ba de grimasele lui, ba de cum își schimbă vocea, ba de ce spune, ba de ce face. Fazele comice trebuie văzute, nu povestite, deci vă recomand cu căldură serialul. Are 4 sezoane. Noi mai avem 8 episoade și-l dăm gata, dar mie una îmi pare tare rău, că în afară de The Big Bang Theory n-am mai râs așa la nici un serial.


Revenind la cariera lui cinematografică, Iubi mi-a adus aminte aseară că îl văzusem și în Definitely, Maybe, film care mi-a plăcut destul de mult. I-am reținut numele, dar nu și pe Reynolds în el. Recent am mai văzut The Change-Up, în care joacă alături de Jason Bateman, dar nici ăsta nu e un film memorabil.


Nu l-am văzut încă în rol de supererou în Green Lantern, dar urmează. Că de când am descoperit supereroii, am văzut destul de multe filme cu ei (Spiderman, Iron Man, X-Men, Wolverine, etc) și trebuie să mă pregătesc pentru The Avengers.

Până una alta, revin la Two Guys and A Girl. Sigur o să vă placă. Iar eu îl voi urmări de-acum încolo mai cu atenție.
Bonus: apariția lui Ryan Reynolds la Conan O’Brien.