La mulți ani, blogosferă timișoreană

De multă vreme se spune despre noi, blogosfera timișoreană că suntem uniți și una dintre cele mai inchegate comunități online din țară. Aseară am dovedit lucrul ăsta  cred că mai mult ca oricând. Pentru a sărbători cei 4 ani de la prima întâlnire ever a bloggerilor din Timișoara, ne-am strâns peste 50 de oameni. Unii încă bloggeri, alții foști bloggeri, alții part-time bloggeri, alții non-bloggeri, dar obișnuiți ai evenimentelor de genul ăsta. Mai mult decât atât, am profitat de ocazia sărbătorilor ce vin peste noi și am organizat un Secret Santa extraordinar. Ideea a fost, dacă nu greșesc, a Corinei, pe care o felicit din suflet. Ovi ne-a organizat pe Facebook și pe mailuri, Richie s-a ocupat de locație, Cristina (din nou, sper să nu greșesc) s-a ocupat de tort – deci a fost un team work ca la carte.


Cadourile care s-au făcut au fost bestiale, toți au încercat să pună suflet în alegerea  unor daruri și nimeni n-a cumpărat ceva „doar să fie acolo”. Unii Secret Santas nici nu-l cunoșteau pe cel căruia trebuiau să îi cumpere cadou și totuși au ales ceva util. Chiar dacă până la urmă toți am fost curioși cine era Secret Santa al lui și unii am și aflat, momentul surprizei deschiderii cadoului a fost minunat. Să vă dau câteva exemple: Cătă Petru a primit o carte cu învățăturile lui Dalai Lama, Nebuloasa și Dora au primit tricouri personalizate cu blogurile lor (Nebu cu o nebuloasa, Dora cu Smeagol), Adizzy a primit o cană cu numele ei, Dani Sima un mousepad personalizat cu pozele lui de pe Facebook, Corina o girafă de jucărie și un rimel, Dan tot un tricou (cu mesajul Fuck you, I have enough friends…on facebook), Raka a primit domeniul catailea.ro, Raluca Moisi o carte despre ceai, cafea și cacao, iar eu, eu am primit (de la Dani Preda, căruia îi mulțumesc tare tare) cel mai frumos cadou:


Am cunoscut câțiva bloggeri noi, care mi-au plăcut instant când am văzut cât de deschiși și de prietenoși sunt și cât de bine s-au integrat. M-a bucurat să-mi revăd prieteni vechi pe care nu i-am văzut demult (Anca, Dan și Oana ex numaplictisi), să mă reîntâlnesc cu cei pe care îi văd mai des și mi-a părut rău că nu toți au putut fi alături de noi (Dojo, Horia, Bloo, Anda, Andra și Todo sunt câțiva dintre ei).

Acum o să încerc să fac și zelistul cu linkuri, că ala din poze n-o să vă trimită probabil pe blogurile lor. Sigur o să uit câteva nume și bloggeri, deci ajutați-mă să completez lista, vă rog.

Georgi, Raka, Oana (ex numaplictisi), Dani Sima, Anca (sora lui Dan), Alexandra Palconi, Cristi Sitov, Ovidiu Ungureanu, Nebuloasa, Richie, Dora, Adi, Crinutza, Ovi, Corina, Cârli, Denisa, Ioana, Tudor, Cată Petru, Raluca Moisi, Adizzy, Oana Kovacs, Oana Barbu, Dan, Seicean (care împreună cu) Dragoș (vor relansa asfalttango), Cristina, Cook like a man, Raul, Dan Necșa, Deme, Dani Preda, Alex, Oana Candea, Alex Plesa, Alex Albu, Mihaela Farca, Sirg, Deea, Marius Jepan, Alex Bleau, Casandra, Boghi, Adi Dragoș, Iubi, Tomata, Roxana Cioban

A fost un blogmeet minunat și mi-aș dori să ne strângem mai des atât de mulți, să facem chestii minunate împreună, iar petrecerile să fie cât mai variate (vă mai amintiți de hatparty,  red party sau halloween party?). Iar dacă mai sunt printre voi bloggeri timișoreni, care nu îndrăznesc, nu vă fie rușine, suntem pașnici și abia așteptăm să vă cunoaștem :).

Cateva poze de la Iubi, pe facebook.