Ce voi face pentru mine? Ce veti face pentru voi?

Chiar dacă a trecut puțintică vreme de când am scris teaserul și de când am amintit pe blog despre minunata campanie cu obiceiuri sănătoase, sper că n-ați uitat de ea. Da’ dacă totuși ați uitat, și n-ați urmărit pe twitter hashtagul #obiceiurisanatoase, brace yourselves că acuma vă detaliez.

În primul rând trebuie să știți că #obiceiurisanatoase este o campanie Danone Activia. M-am bucurat foarte mult când am aflat că, alături de încă 5 bloggerițe (Alina, Denisa, Nebu, Raluxa, Ruxa), fac parte din ea, pentru că sunt fan iaurt și fan Danone. În special Danone Cremosso, da’ nu fac mofturi nici la celelalte. De fapt v-am mai spus și cu alte ocazii că micul meu dejun reprezintă un pahar cu iaurt și un covrig sau fulgi de porumb, deci, cu atât mai mult, campania asta îmi șade bine.

Un alt motiv pentru care mă bucur că fac parte din ea e subiectul ei, și-anume obiceiuri sănătoase pentru trup, minte și suflet. Am din fiecare pentru toți, pentru că se va întinde cel putin pe 6 luni, timp în care voi dansa, voi mânca sănătos, voi merge la doctori, voi avea grijă de trupul și de sufletul meu, îmi voi schimba look-ul și voi învăța chiar și să mă bat. :)) Sunt foarte entuziasmata pentru ca toate activitatile vor fi premiere pentru mine si sunt tare curioasa cum ma voi adapta. Dar, avand in vedere ca eu le-am ales, deci de buna voie si nesilita de nimeni, ma supun cu drag si cu nerabdare. Daca ar fi dupa mine le-as face pe toate cat mai repede, dar n-am nici timp si nici nu ne grabim nicaieri.

Și pentru a ști la ce să vă așteptați din partea mea, a blogului și a acestei campanii iată care sunt câteva din activitățile la care mă voi supune eu pentru a da exemple de obiceiuri sănătoase:

–    Voi începe cu kick-box-ul. O să vă spun la momentul potrivit de ce l-am ales.
–    Voi merge la dentist pentru a-mi rezolva toate problemele stomatologice.
–    Voi învăța să dansez – pentru că muzica e atât hrană pentru suflet cât și pentru trup
–    Mă voi tunde și îmi voi schimba culoarea părului – pentru că orice femeie știe cât de bine te face să te simți o schimbare de look
–    Voi merge la Zumba, că tot e în mare vogă și ajută la slăbit
–    Voi continua să merg la psiholog și o să vă vorbesc despre asta cât mai des
–    Voi citi altfel de cărți, adică de-alea care te învață cum să fii mai împăcat cu tine, cărți pe care de obicei le ocolesc
–    Plus multe alte activități care vor apărea pe parcurs

Partea cea mai faină e că la unele activități voi lua cu mine și alte bloggerițe sau cititoare fidele ale blogului meu. Dacă n-ați comentat pana acuma… apucati-va, pentru că vă voi alege după comentarii. 🙂 Sper să fie un imbold pentru voi să vă faceți mai des simțită prezența.

Dacă aveți sugestii de obiceiuri sănătoase, de activități care să le promoveze, nu le țineți pentru voi. Și, nu uitați, cu cât sunteți mai activi/active pe blogul meu, fac cumva sa ma revansez. 😉 Vouă ce obiceiuri sănătoase vă lipsesc, unde sunteți codașe, ce ați vrea să schimbați la traiul vostru din punctul ăsta de vedere, ce activitate v-ar determina să ieșiți din zona voastră de confort?

Stați pe-aproape și urmariți campania, pentru că împreună cu fetele avem un program foarte, dar foarte diversificat și frumos.

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge