O sa alerg o tura

Mă tot plângeam că n-am inspiraţie, că nu ştiu despre ce să scriu, dar se vede că şi memoria mă lasă. Mă consolez cu gândul că am prea multe griji şi nu pot ţine minte toate detaliile din viaţa mea. Asta ca să nu dau în disperare şi să nu dau vina pe cele 95% şanse de a face şi eu Alzheimer.

Şi uitând eu aşa, bine că mi-am adus aminte că Raluca mă rugase ceva. Şi i-am promis că scriu, dar după cum aţi văzut, n-am scris până acuma. Aşa că iată ce trebuia să vă spun, bine că n-a trecut evenimentul până m-am dezmeticit eu:

Împreună cu Cata Petru am dat drumul campaniei Mişcă-te spre o faptă bună! prin intermediul căreia ne-am propus să mobilizăm lumea la alergat pentru cei peste 350 de copii de la orfelinatul Valea Plopului.

Scopul acestei campanii este de a aduna fonduri, dar şi de a promova cât mai mult situaţia copiilor orfani îngrijiţi de un calugăr.

Cu alte cuvinte, pe 8 şi 9 octombrie (hehe, chiar de ziua mea), atât în Bucureşti cât şi în Timişoara are loc un maraton pentru strângerea de fonduri. Din taxa de participare (alergotura.ro dă un discount de 50% din 10km – 40 lei, 21km – 80 lei) o parte din bani merg la Asociaţia ProVita, care se ocupă de orfelinat.

N-oi putea eu sa alerg 10 km, 21 nici nu se pune problema în viaţa asta, da’ cred că o să merg. Cine mai vine?

Orice mână de ajutor este binevenită şi fiecare om care duce vorba mai departe ne ajută enorm de mult!

Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial.