Raspunsuri melodioase

Voiam să scriu ceva despre muzică și chiar dacă am promis că vor mai fi posturi despre duete celebre, nu prea am avut chef să scriu despre ele. Așa că, am făcut din nou ce-am făcut în alte cazuri (o dată cu cărțile și altă dată cu o leapșă oarecare): am căutat pe google meme de pe .com și am găsit asta. Oh, goody. Să răspundem. Și dup-aia și voi, da’ în special: Ovi, Octavian, Oana și Ruxa.

1. Numește o formație sau un cântăreț care nu-ți vine să crezi că ti-a plăcut când erai mai tânăr.

Hm… păi când eram mică eram înnebunită după Sandra, Michael Jackson și Ace of Base. Dup-aia după 2 Unlimited, La Bouche și alții. Da’ sinceră să fiu, nu-mi aduc aminte de niciun artist care să mă facă să-mi ascund fața când îmi aduc aminte că mă zbenguiam pe melodiile lui. La urma urmei, gusturile mele muzicale nu s-au schimbat prea mult de-atunci. ;))

2. Numește o formație sau un câtăreț pe care o / îl urai în tinerețe și pe care acum o / îl adori.

Oh, la capitolul ăsta aș putea face o listă lungă. În primul rând o uram pe Mariah Carey din motivul stupid că îi plăcea unui băiat de care îmi plăcea mie. :)) Acum n-o baș iubesc, da’ vocea ei e extraordinară și unele melodii sunt emblematice. La fel mi s-a întâmplat cu Aaliyah, Sugababes și cu Destiny’s Child. Ei, nu chiar din cauza băiatului, da’ nu le-am suferit când au apărut, acum cu cele din urmă am un album întreg, iar cu primele probabil urmează să-mi fac ceva selectii pentru mașină. Pe Jennifer Lopez am urât-o cu pasiune când și-a scos primul videoclip, mi se părea că i se acordă prea multă atenție și mie nu-mi spunea nimic. Acum o accept și unele melodii (cum ar fi Play sau Waiting for tonight) îmi sunt chiar dragi.

3. Numește o formație sau un cântăreț care a trecut testul timpului, care îți place de la început și până acum.

Să vedem: Michael Jackson, Bon Jovi, Vaya con Dios, Bruce Springsteen, James Blunt, Placebo și alții de care nu-mi prea aduc aminte.

4. Numește un cântec căruia nu-i poți rezista și te apucă bâțâiala sau datul din picioare.

Pfff, numai unul. Neh nah nah – Vaya con Dios.

5. Numește un album de pe care îți place să asculți fiecare melodie.

Le excludem pe ale lui Garou, da? Cred că ăla ar fi Missundaztood al lui Pink. Așa cum ziceam și aici.

6. Numește o formație sau un cântăret de care ești atât de sătul/ă încât îți dorești să nu mai auzi în veci de ea/el.

Din nou, numai unul? Nu pot să zic că-s sătulă de Smiley (că-mi place de el), da’ am auzit de-atâtea ori la radio melodia aia cu Pasha Man, încât de la un timp schimbam postul că nu mai suportam să o aud. Of, și-si sigură că-s atâția pe care nu-i mai sufăr, da’ îmi vine vreunu’ în cap acuma??? Nu, nu-mi vine.

7. Numește o formație sau un cântăreț pe care partenerul tău sau prietenii o/îl adoră și tu nu-l poți suferi.

COLDPLAY. Toată lumea îi iubește, io nu pot să-i sufăr.

8. Coverul tău preferat.

:-s din câte știu eu Killing me softly e un cover. La ora asta e cel mai bun la care mă pot gândi, da’ sigur nu singurul

9. Cântecul sau formația preferată în secunda asta

Având în vedere că nu ascult nici o meldie acuma, o să zic Smile de la Les Elephants Bizzarres că tot o aud non stop la Guerrilla și a început să-mi placă.

Pentru că io am furat-o, o puteți și voi fura de la mine. 🙂

8 Comments

 • Oana

  Tomata, se face, probabil duminica viitoare, ca am instaurat un regim totalitar in care duminica e zi de leapsa batuta in cuie. Te pup!

 • brontozaurel

  1. Cand eram mica nu ascultam muzica, asa ca n-am ce pune aici. Istoria mea muzicala a inceput in 2001 si nu exista nimic care initial sa-mi placa si apoi sa-mi displaca.

  2. Cand eram in liceu, inainte sa incep eu sa ascult muzica, aveam o colega careia ii placeau Nirvana si Staind. Si pe vremea aia tot ce puteam sa inghit erau Smells Like Teen Spirit (Nirvana) si Home (Staind). Apoi spre sfarsitul liceului, Staind au scos un nou album, Break the Cycle, care incet, incet a devenit o foarte mare obsesie. Si albumul urmator, 14 Shades of Grey, a devenit o obsesie si mai mare. Si apoi am inceput sa apreciez si Nirvana.

  Aveam o reactie de “ihhh” si la Aerosmith inainte sa incep sa-i ascult… pentru ca moaca lui Steven Tyler ma speria. Nu glumesc, schimbam canalul de fiecare data cand ii vedeam mutra urata. Aceeasi reactie de “ihhh” inainte ca macar sa incep sa ascult o aveam si la Alice Cooper. Deh, coperti de albume precum “The Definitive”, eu copil spalat pe creier…

  La inceput nu mi-au placut nici Children of Bodom. Si apoi am dat de Everytime I Die

  Ah, da, uitasem… la inceput nu mi-au placut nici Iron Maiden. Primul contact a fost cu primul lor album, cu Paul Di’Anno, a carui voce nici acum nu ma incanta. Insa cu Bruce la voce imi plac in draci, mai ales live…

  3. Inca imi place cam tot ce am descoperit ca-mi place. Ce a ramas foarte, foarte intens din momentul descoperirii si pana acum: Alice Cooper, Amon Amarth…

  4. Death in Fire de la Amon Amarth. Cu piesa asta i-am descoperit, pe un DVD live de la un festival…

  5. Stay Hungry (Twisted Sister) – Mi se pare absolut perfect!
  Aerosmith, Rocks, Live! Bootleg, Done with Mirrors (toate de la Aerosmith)
  From the Inside, Trash, Hey Stoopid, The Last Temptation, Brutal Planet (toate de la Alice Cooper)
  Rock in Rio (Iron Maiden)
  14 Shades of Grey (Staind)
  Above the Weeping World (Insomnium)
  Versus the World, Fate of Norns, With Oden On Our Side, Surtur Rising (Amon Amarth)
  Set the World On Fire (Annihilator)
  Come What(ever) May (Stone Sour)

  6. N-am asa ceva. Daca ceva nu-mi place, nu ascult…

  7. Nu stiu. Pur si simplu ignor ceea ce nu-mi place…

  8. Asta e dificila… imi storc creierii si nu imi vine in minte nimic…
  Aaaa… Walkin’ the Dog (Aerosmith)?

  9. Metal Church. Frec obsesiv Anthem to the Estranged si In Harm’s Way.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge