Cine ar mai merge la bordel în zilele noastre?

Asta a fost întrebarea mea, adresată lui Adi Dragoș, când ne plimbam prin Timișoara noastră. Contextul în care s-a născut această întrebare e următorul: treceam prin zona Fabricii de bere, mai exact pe lângă Enel, loc în care ghidul ne povestea că în acea zonă, cu mulți ani în urmă, funcționau niște bordeluri. Care nu erau atât de pudic văzute ca și azi. Existau, le mergea bine și toată lumea le accepta.

Și-atunci s-a deschis scurta discuție cu Adi pe marginea bordelurilor. Eu eram de părere (încă sunt, dar e posibil să mi-o schimb) că în secolul 21, bordelurile n-ar fi prea profitabile. Cine s-ar mai duce la bordel cu toată libertatea de care ne bucurăm? La o adică, daca vrei sex, câteodată e suficient să o spui cu voce tare și se găsește pe undeva un fuck buddy să îți satisfacă nevoile. Alteori, după cum știm, e la fel de suficient să fii un cuceritor/ o cuceritoare pentru a adauga nume și numere în agenda, fără să trebuiască să plătești mai mult de un citro sau o cină în oraș.

Adi zicea (si era sustinut de Dan) că mă înșel și că habar n-am io câți bărbați ar frecventa astfel de localuri. Clar că habar n-am, că doar nu-s bărbat și nu știu cum stau treburile astea. Argumentul pe care mi l-a dat el când am întrebat de ce crede asta a fost: „Uneori nu mai ai chef să pierzi timpul cu curtarea, cu vorba frumoasă, pur și simplu te duci, primești ce-ți trebuie și te duci acasă mulțumit.” Citatul e aproximativ, că deja au trecut câteva zile bune și nu mai țin minte exact. Adi, corectează-mă dacă am spus prostii. 😛

Acuma, că am pus „pe foaie” treaba cu libertatea, îmi mai răsare-n minte înc-o întrebare (ce rimă, dom’le, ce rimă!): ce facem cu doamnele? Că doar îs și ele la fel de libere să se bucure de sex ca și bărbații. Deschidem bordeluri și pentru femei? Întreb, că nu-s puține cazurile în care și pe femei le-apucă poftele și n-au chef să cumpere tot porcul pentru un cârnăcior. ;))

Voi ce răspunsuri aveți, că eu am numai întrebări după cum se vede. 😛