Castiga 2 bilete la B’ESTFEST

Vă spuneam pe la prânz pe facebook și pe twitter că am de dat două bilete la B’ESTFEST. Ghinionul meu și norocul vostru că nu sunt din București. 🙁 Of, că tare mult mi-ar fi plăcut să-l văd pe Mika în concert, dar, se pare că nu suficient de mult încât să fac al treilea drum până la București într-o lună. Așa că, prin bunăvoința celor de la Ciuc, doi dintre cititorii mei vor avea ocazia să îi asculte pe Mika, Pendulum, Leizaboy, Skunk Anansie, ROA sau Omul cu șobolani (printre alții) în cele 3 zile de festival. Ciuc susține muzica live și câștigătorii concursului se vor bucura din plin de ea. 3 zile de concerte live nu-i de ici de colo.

Dar să nu vă mai țin în suspans și să vă spun cum puteți câștiga cele două bilete: B’ESTFEST pune pe afiș o grămadă de nume grele (pentru mine unele’s necunoscute, da’ pentru mulți sunt artiștii preferați). Ce aveți voi de făcut e să lăsați un comentariu cu o singură melodie pe care ați vrea să o auziți vineri, sâmbătă sau duminică la festival.

Câștigătorul va fi desemnat miercuri seara la ora 22, cu ajutorul random.org. Dacă cel care câștigă nu este din București, să aibă timp să ajungă de vineri. Acestea fiind zise, vă doresc baftă. 🙂

LATER and IMPORTANT EDIT: lasati in casuta de mail o adresa valida pentru a putea fi contactati daca castigati.