Andrew Garfield, feblețea mea

Pe Andrew Garfield l-am văzut prima oară în Lions for Lambs, da’ având un rol secundar nu l-am ținut minte. Rolul a fost interesant, dar cum filmul a fost un pic cam greu pentru mine și cum nu îl prea am la inimă pe Tom Cruise, am uitat complet și de feblețea mea.

M-am uitat peste filmografia lui și am constat că îmi aduc aminte de el și din The Imaginarium of Doctor Parnassus. Deci încă o prestație care l-a scos în evidență. Însă, nefiind el principala atracție în filmul ăsta, ci Johnny Depp și Heath Ledger, nu l-am căutat pe net să văd ce poate și ce știe.

Momentul în care s-a întâmplat asta a fost după ce l-am văzut pe Andrew în The Social Network. O fi jucat Jesse Eisenberg atât de bine încânt să fie nominalizat la Oscar, da’ io pe Garfield l-am ținut minte. Cum eu sunt o superficială, așa cum mă alinta mai demult un hater de nădejde, ceea ce-mi atrage atenția la un actor e fizicul lui. Și de Andrew îmi place tare mult. Nu e nici ăsta rupt din soare, cum nu e nici Joe Gordon Levitt, da’ nu-știu-ce-ul ăla e acolo. Plus că posedă un british accent amețitor, care nu face decât să îi sporească farmecul.

După The Social Network, film pentru care apropos, a  fost nominalizat la premiile BAFTA și a câștigat o grămadă de alte premii, am văzut Boy A. Boy A e un film puțin mai ciudațel, dar apăsător, iar Garfiled face un rol extraordinar, asta o spune si premiul BAFTA câștigat în 2007 pentru cel mai bun actor.

Rușine să-mi fie că nici acum n-am văzut Never let me go, deși am început să o fac. Fiind însă prea târziu, am adormit și nu l-am mai reluat. Însă lucrurile nu vor rămâne așa, pentru că îmi doresc tare mult să-l văd.

Măcar atâta până în 2012 când se lansează Spiderman, unde va juca rolul principal. Și chiar dacă n-am fost io fană a supereroului, o să fiu prima la cinema când se lansează filmul. 😀

Și pentru că vi l-am arăta pe Joe într-un pictorial sexy, vi-l arăt și pe Andrew Garfield via.