O femeie nu poate avea niciodata suficiente…

Există câteva lucruri care niciodată nu sunt suficiente pentru o femeie. Printre ele se numără pantofii și poșetele. Iar eu vreau să vă vorbesc azi despre cele din urmă.

Vă mai amintiți poate (și dacă nu vă amintiți, vă aduc eu aminte) despre pasiunea mea pentru cadourile din reviste. S-a întâmplat de multe ori să-mi cumpăr una doar pentru că avea o poșetă sau ceva traistă cadou. Am cel puțin 3 genți dobândite în felul ăsta. Problema e că nu prea ajung să le port că le țin dosite în dulap și mi-e lene să le schimb. Dacă aș avea un dressing unde să le pot atârna astfel încat să le văd în fiecare zi, altfel ar sta treaba. Dar cum n-am și astea-s vise de design interior, le țin pe unde pot.

De azi, colecția mea s-a îmbogățit cu încă una, deosebit de frumoasă și de practică, cu multe buzunare, așa cum îmi place mie. Uitați-vă și voi cât îi de mândră. 😀

Și când mă gândesc că inițial alesesem alta, nu știu cum de am scăpat-o pe asta. Norocul meu a fost că respectiva nu avea fermoar și nu prea voiam să umblu cu poșeta deschisă, chit că nu mă deplasez eu prea mult pe propriile picioare, ci mai degrabă pe patru roți.

Sunt deosebit de încântată că are atât de multe buzunare, pentru că, așa cum v-am mai spus: sunt obsedată de buzunare și sertare și compartimente. Deja știu ce pun în fiecare și în concediu o să fie deosebit de practică pentru că e încăpătoare și n-o să mai am nevoie de gentuța aparatului de fotografiat. În geanta mea Lorenz intră și aparatul. 😀

Scriind de zor la articolul ăsta mi-am adus aminte de un slogan, al nu știu cărui magazin de femei, care zicea cam așa: „Thank God I’m a Woman”. Și ăsta e unul din momentele alea în care îmi dau seama că diversitatea și bogăția ofertelor vestimentare și „accesoriale” (știu că nu există cuvântul ăsta) ne face niște privilegiate. Așa că apariția unui nou magazin online de genți de damă e mai mult decât binevenit. Am intrat pe dasha.ro ca un copil într-un magazin de dulciuri. Genți, genți și iarăși genți. Cât vezi cu ochii. Și când a trebuit să-mi aleg una… uf, greu cu alegerile (știți voi, din cauza zodiei mi-e cam greu să mă decid ;)) ). Prețurile mi se par rezonabile, adică și eu, care sunt o zgârcită când vine vorba de haine și accesorii, aș da atâta pe o poșetă care îmi place mult de tot.  Găsiți acolo poșete casual, office, sport, de laptop, verzi, albe, roșii, negre, de piele, de material textil, cum vreți voi.

Faceți-vă de cap, doamnelor. 🙂