Cum își cumpără o femeie laptop?

Dojo ar zice că așa sau asa, adică în cunoștință de cauză, nu aruncând banii pe fereastră pe orice laptop și numai de dragul de a te plimba cu el prin casă sau de a te da pe net stând languros în pat.

Eu aș zice că așa:
–    Culoarea contează. Culoarea laptopului carevasăzică. Prin eliminare: negru e prea anost, gri e ca și în cazul mașinilor astea din ultimii ani, nu mai e nimic original și plăcut vederii, alb… se vede jegul imediat. Deci, tot prin eliminare, te gândești la culorile care îți plac. Eu am ales roșu, d’oooh! În momentul acela, Iubi a întrebat: “da’ în ce poziție vei sta la laptop astfel încât să îi vezi culoarea (carcasei)?” Nu contează că n-o văd, ȘTIU că e acolo. La fel ca și culoarea mașinii. Bărbații oricum nu pricep cât de importante sunt culorile pentru noi, de-aia nici nu știu decât culorile spectrului solar, câteodată nici pe alea în totalitate (că indigo nu le povestește prea multe).
–    Să aibă tastele Enter și Backspace mari. Ce dacă am degețele finuțe, când apăs pe enter sau când vreau să șterg, musai să nu mă enervez că apăs pe de lături. Mă rog, la câte tastaturi noi lucrez acuma, oricum apăs pe alte taste decât pe cele pe care trebuie.
–    Să am suficient spațiu să îmi țin câteva filme pe el, câteva episoade din serialele preferate și un pic mai multe poze. Evident că n-am știut cum să articulez dorința asta în termeni tehnici, așa că Iubi s-a asigurat să am spațiul necesar pentru toate prostioarele mele.

Ar fi trebuit să încep articolul ăsta cu întrebare cea mai firească ce trebuie pusă când te hotărăști să îți cumperi un laptop: „ce vrei să faci cu el?” Io vreau să mă uit la filme, să ascult muzică, să mă dau pe net și să îmi scriu articolele pentru blog. Și evident, să mă plimb cu el prin casă, să stau în pat și să îmi fac treaba, că scaunul și biroul PC-ului îmi nenorocesc coloana, și să îl iau cu mine în deplasare. Deci pentru așa ceva nu-mi trebuia nu știu ce „tractor”, vorba lui Dojo, de laptop. Ah, și să fie undeva până în 2500 de lei, că finanțe canci. Mai vreau totuși să mă mai duc într-un concediu anul ăsta. 😀

Așa că Iubi (că doar nu eu) a studiat piața și a ales ce-i mai bun pentru mine. El zice că e și prea mult pentru ce-mi trebuie mie, însă mă tot bate la cap să-l las să-si downloadeze niște jocuri că cică micul Dell are o placă grafică țapănă. Și e foarte impresionat că are bluetooth și își poate conecta telefonul la laptop.

Dacă vă interesează datele lui tehnice, și presupun că unii dintre voi chiar înțelegeți toate numerele alea, astea sunt și asta poate. Io mă bucur că e roșu și că-i înzestrat cu Windows 7. 😀 În rest…

Ah, și pentru că orice laptop care se respectă are și o hăinuță asortată, nu puteam să nu îi iau și o gentuță, la fel de roșie și tare drăgălasă. O țâră cam mare (da’ pe masura laptopului) pentru mine, că io’s mică și nu-mi stă tare bine cu ditamai geanta. În fine, detalii și mofturi.

Natürilich că vă arăt și poze cu el și cu geanta lui cea roșie. 🙂 Nu-i așa că-i frumos?