Cursuri de publicitate online în Timișoara

Am ratat deja atât de multe conferințe pe tema online-ului care s-au organizat la Timișoara, încât nici nu mai pot să le număr pe degete. Însă când Doru Panaitescu mi-a spus că urmează să susțină un curs de publicitate online la noi în oraș, am zis că, fiind vineri și sâmbătă, măcar sâmbătă îmi pot deplasa și eu fizicul să mai învăț una alta. Și, mai mult, să văd de ce toată lumea e așa de interesată și de încântată de trainingurile lui. Deci, sâmbătă, pe 21 mai, chiar de ziua mea de nume, voi fi la cursul de publicitate online al lui Doru Panaitescu, ceea ce vă doresc și vouă.

Pentru mai multe detalii, am copiat de pe blogul lui:

1. In luna mai organizez trei editii locale (Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca). Datele fixate sunt:
16-17 mai, Iasi
18-19 mai, Cluj-Napoca
20-21 mai, Timisoara.

2. In luna iunie organizez o editie de avansati in perioada 7-8 iunie, iar in perioada 21-22 o editie intensiva in Bucuresti.

Bonus:

Ofer cinci x cinci egal 25 de vouchere in valoare de 100 de euro bucata la inscrierea la oricare din aceste editii (maxim 5 pe editie). Pentru aceasta trebuie sa republicati acest post pe contul vostru de twitter / facebook / linkedin. (singura conditie pentru eligibilitate este sa aveti minim 150 followeri pe cont si sa ne “cerem prietenia” pe aceste retele de socializare). O tragere de maneca dupa ce dati “share” e musai, sa intrati in concursul pentru castigarea acestor vouchere.

Mai multe detalii pe blogul lui Doru și pe marketeer.ro.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge