Castiga 2 bilete la concertul Shakira de la Bucuresti

Repede, repede va anunt ca am doua bilete de dat pentru concertul Shakirei de pe 7 mai, de la Bucuresti, din Piata Constitutiei. Cu mare parere de rau, eu nu pot sa ajung, desi mi-ar fi placut. Oricum, nu voi rata marele concert al anului 2011 (Bon Jovi), asa ca imi alin tristetea cu gandul asta.

Insa voi puteti merge. Ciuc, unul din sponsorii concertului, mi-a oferit doua bilete la Gazon B pentru unul dintre voi. Adica sa mergeti impreuna cu cine vreti voi sa o vedeti pe Shakira shaking her booty. 🙂

Ca sa le castigati, trebuie sa lasati in comentarii cele mai frumoase versuri ale cantecelor ei, cele care va ung la suflet, cele care va fac sa vibrati.

Anunt castigatorii maine, ca sa puteti ajunge in timp util la Bucuresti, asa ca, grabiti-va ca nu e vreme de pierdut. Ah, si lasati un mail valid unde puteti fi contactati daca castigati. Concursul se incheie joi seara la ora 21. Voi anunta castigatorii la ora 22. Bafta!

LATER EDIT: pentru ca toate versurile pe care le alegeti sunt superbe, o sa aleg castigatorul cu random.org, ca eu sunt Balanta si nu ma pot decide cu una cu doua. 😀