Câteva cuvinte despre Joseph Gordon Levitt

joseph gordon levitt in askmenCred că o să lansez un nou tip de articole, dedicat artiştilor (fie ei actori sau cantăreţi), că sunt prea mulţi care îmi plac şi pe care nu vreau să-i las să treacă pe lângă bloguleţul meu şi pe care vreau să vi-i fac şi vouă cunoscuţi în cazul în care i-aţi trecut cu privirea şi nu i-aţi prea luat în seamă.

Unul dintre ei, deşi, dacă mă gândeam mai din timp la articolul ăsta n-ar fi fost el primul, ci Andrew Garfield (dar îi vine şi lui rândul), e Joseph Gordon Levitt.

Îl ştiu încă de pe vremea când juca rolul extraterestrului adolescent  în 3rd Rock From The Sun. Cu pletuţele în vânt şi cu candoarea întipărită pe mutrişoara tânărului actor, Joseph (parcă nici nu i se potriveşte numele ăsta) era amuzant în conversaţiile cu familia sa extraterestră care experimenta trăirile rasei umane. Apoi, l-am revăzut în 10 Things I Hate About You, când încerca să facă rost de o întâlnire cu sora „scorpiei” de Julia Stiles şi când se dădea peste cap să-l învete pe Heath Ledger cum să o cucerească. Simpatic şi acolo.

Joseph Gordon Levitt in 3rd rock from the sun

In 3rd Rock from the Sun

joseph gordon levitt in 10things i hate about you

In 10 Things I Hate About You

Însa când a jucat în Inception, alături de marele Leo di Caprio, chiar m-am bucurat pentru el şi pentru şansa de a apărea într-un film de referinţă. Să nu mai zic că era plăcută impresia pe care mi-a făcut-o când a apărut în fiecare scenă la costum şi cravată. 🙂 Sssssexy.

joseph gordon levitt inception

In Inception

Ultimul film pe care l-am văzut cu el (500) Days of Summer i-a pecetluit soarta. Aceea de a se număra printre favoriţii mei. Nu e un bărbat nespus de chipeş, nu urlă sex-symbol-ismul din el când îl vezi într-o poză, dar când începe să se mişte, să vorbească şi mai ales când pare încurcat… oh, apare şi acel je ne sais quoi care îl face irezistibil.

joseph gordon levitt in 500 days of summer

In (500) Days of Summer

Căutând poze cu el pe google images, am dat de poza de mai jos şi de întrebarea dacă Joseph Gordon Levitt îl va înlocui pe Heath Ledger în Dark Knight Rises. Asemănarea mi s-a părut izbitoare şi intrând de urgenţă pe imdb, am văzut că e oficial: Joseph e noul duşman al lui Batman în 2012. Yay. 🙂

heath ledger si joseph gordon levitt

Heath Ledger si Joseph Gordon Levitt

Am mai găsit şi un pictorial sexy cu el şi cu Claudia Schiffer pentru GQ Magazine. HOT !!!

Uitându-mă prin filmografia lui, cred că ar trebui să văd The Lookout.

Voi ce părere aveţi despre el?