Nu mai pot cu parfumurile vedetelor

parfum de vedetaAcu’ vreo două zile am dat peste fabuloasa ştire că Dana Săvuică îşi lansează propriul parfum la mall în Timişoara. Io pe Dana Săvuică n-o prea înghit. Ţine morţiş să iasă în evidenţă prin tot felul de trucuri şi nu prea înţelege că vremea ei a trecut şi i-ar sta mai bine behind the scenes, făcând ce ştie să facă mai bine. Ceea ce presupun că e pregătirea unor viitoare modele. Fără să fiu prea interesată de cariera sau de trăznăile pe care le face, am tot dat peste prezenţa ei cu diferite ocazii: ba când era designer/creatoare de încălţăminte de pantofi de piele de nu ştiu ce reptilă, ba când a făcut la 40 de ani nu ştiu ce pictorial pentru nu ştiu ce revistă şi vai cât de bine arăta la vârsta ei, ba acuma cu parfumul.

Ceea ce mi se pare culmea fiţei. Şi mă enervează pentru că nu înţeleg moda asta a vedetelor de a-şi crea (impropriu spus) propriul parfum. Ce cunoştinte au ele de chimie, de îmbinare a aromelor ? Mă rog, nu ele cu capul lor le creeaza ci o face cineva pentru ele. Şi nu înţeleg nici de ce casa aia de producţie îşi vinde compoziţiile ca să şi le asume alţii. Ma rog, o fi vreo logică şi o strategie în toată treaba asta, da’ pur şi simplu mă enervează. Şi vă spun asta io, care am folosit parfumul unei vedete.

Kylie Minogue, Celine Dion, Michael Jordan, Kate Walsh, Rihanna, Peter Andre, Britney Spears, David Beckham, J-Lo, Usher, Puff Daddy (P.Diddy sau Sean John cum vreţi să-i spuneţi), Christina Aguilera, Antonio Banderas, Sarah Jessica Parker, Naomi Campbell, Mariah Carey şi Jessica Simpson sunt doar câteva celebrităţi care şi-au pus numele pe sticlutele de parfumuri şi care sunt sigură că poarta cu totul altele.

De la noi mai este vreo vedetă în afară de Dana Savuică_care şi-a creat propriul parfum?

sursa imagine