Ce mi-ai povesti la o cafea?

Cele mai bune şi savuroase poveşti sunt cele povestite în faţa unei ceşti cu cafea. Sau în faţa unui lichid, ca să generalizăm un pic. Da’ totuşi prefer cafeaua pentru că întotdeauna mi-a plăcut să spun cuiva: “hai să ieşim la o cafea să mai povestim” sau “când ieşim la o cafea?”.

Cu unii dintre cititorii tomatei am ieşit deja la cafea şi mi-a făcut o deosebită plăcere pentru că m-a apropiat de ei, i-am cunoscut mai bine şi ne-am şi împrietenit. Mai sunteţi mulţi acolo, în umbră, pe care vă cunosc puţin din comentarii, de pe facebook sau de pe twitter, şi cu care mi-aş dori tare mult să mă văd şi să povestesc live despre cele mai interesante subiecte la care vă puteţi gândi. şi mai sunt şi cei care tac chitic şi nu zic nimic şi io mor de ciudă că vă văd pe TomataCuScufitaFB câţi sunteţi.

Ei, Starbucks îmi facilitează o întâlnire întâlnire cu 3 dintre voi. Cum? Participând la un concurs la care puteţi câştiga:

* cafea şi prajituri din partea casei
* o mică atenţie de la Starbucks
* un training despre cafea

Ce trebuie să faceţi voi? Ceva foarte foarte simplu: să lăsaţi un comment la postul ăsta şi să-mi povestiţi ceva (ORICE va trece prin cap) ce poate fi povestit la o cafea. Fie că vreţi să vorbim despre foste iubiri, despre idealuri în viaţa, despre călătoria viselor, despre animalele chinuite, despre acţiuni caritabile, despre vecinii nesuferiţi sau despre cele mai tari cărţi pe care le-aţi citit, povestiţi pe scurt aici pe blog, şi dacă subiectul e interesant, veţi putea să-l dezvoltaţi live, la Starbucks. Şi dacă povestea voastră va fi una dintre cele 3 câştigătoare, pe sistemul pay it forward, veţi putea contribui la bagajul cu poveşti al copiilor de la sate. Pentru campania “Poveştile sunt daruri. Împarte-le”, va trebui să aduceţi cu voi o carte (sau mai multe, dacă vreţi) ce va fi donată de Starbucks organizaţiilor SOS Satele Copiilor şi Civika.

Aşa-i că nu-i greu? 🙂

Starbucks lansează de Crăciun multe chestii mişto printre care:

– băuturi speciale de Sărbători: Toffee Nut Latte şi Mocha Praline. şi ca să vă fac să vă plouă în gură, că la mine deja e baltă, ia uitaţi ce gust au: cremos, de nuci proaspăt prăjite, espresso fin, spumă de lapte, ciocolată dulce amăruie, alune şi un topping de frişcă şi mocha. Degeaba vă explic, uitaţi-vă la poză:
– căni îmbrăcate în hainuţe de Crăciun, cadouri ideale pentru orice băutor de cafea, capuccino, latte, mocaccino, frapuccino şi alte chestii de-astea cu nume italienesc

– Strabucks Christmas Blend – un amestec de cafea special preparat pentru Crăciun

Aşa că, dragilor, dacă vreţi să gustaţi for free din bunătăţile astea, dacă vreţi să aflaţi câte ceva despre cafea şi, nu în ultimul rând, să vă întâlniţi cu mine, aştept de la voi cea mai frumoasă poveste pe care mi-aţi spune-o la o cafea. 🙂 Haideţi, eu vă povestesc aproape zilnic atât de multe lucruri, it’s time for you to entertain me. 🙂

Câştigătorii îi voi anunţa pe data de 13 decembrie, iar întâlnirea va avea loc pe 14 decembrie la Starbucks Timişoara, din incinta Iulius Mall, undeva în jur de ora 18.