Blogmeet la LaserLand

Dacă nu eram fană HIMYM, până duminică seara n-aş fi ajuns să ştiu ce-i ăla Laser tag. Mă rog, nu c-aş fi priceput prea mult din serial că nu e foarte exploatat subiectul, da’ măcar m-a ajutat să aud de el. Pe scurt laser tag e un joc de tip shooter, asemănător cu paintball-ul, doar că n-are bile şi nici nu te doare când te împuşcă.

LaserLand din Iulius Mall ne-a invitat să ne ţinem blogmeetul la ei. Timp de 3 ore, toată arena a fost a noastră. Am jucat 3 ture, din care echipa roşie a câştigat de două ori. Mă bucur că am făcut parte din ea. 😀 Dacă prima tură a fost aşa mai de familiarizare, următoarele au fost de-a dreptul super mişto. Am alergat până am transpirat şi phană am făcut febră musculară, dar a meritat fiecare picătură de sudoare şi fiecare durere de muschi.

Nici n-aş sţi să vă descriu cum e, pentru că e ceva de genul “you had to be there”. Ai o puşcă cu infraroşu şi o vesta cam ca aia de fotbal american, dotată cu un senzor. Nu poţi fi împuşcat decât în acel pătrăţel cu senzor şi când se îtâmplă asta, îţi vbrează vesta. Nu poţi trage timp de 4 secunde, da’ după două secunde te mai poate împuşca cineva.  Nu mori, pentru că nu se joacă pe vieţi ci pe timp. Când nu mai ai muniţie, te duci la Energizer şi încarci. Oricum te anunţă puscca. E foarte vorbăreaţă: te laudă când tragi bine, te avertizează, te trimite la încărcat. Pe lângă faptul că tre’ să te aperi şi să îi împuşti pe ceilalţi, tre’ să îţi aperi baza ta şi să o ataci pe a echipei adverse. Toate astea se întâmplă într-un labirint vopsit în negru şi printre jocuri de lasere.

La final, am primit toţi câte o foaie cu activitatea din arenă, plus un mesaj de încurajare sau de laudă. ;)) Tot jocul este monitorizat printr-un soft, aşa că nu prea ai cum să trişezi, da’ oricum nu prea ai de unde să ştii cum stai cu ţinta şi cu împuşcăturile, că nu prea e timp de stat pe gânduri.

Anyway, pentru mine nu va fi ultima oară şi după cât de încântaţi au fost toţi aseară, probabil nici pentru ei. şi preţurile sunt acceptabile.