Saturne, deplanetiza-te-ai!!!

Ştiţi ce-a păţit Pluto(n)? Pe 24 august 2006 a fost deplanetizata. Adica i s-a luat titlul de planeta şi i-au zis simplu “corp ceresc”. Am suferit alături de ea când am văzut pe Discovery că a fost exclusă din rândul celor 9 coloşi care îi făceau curte Soarelui. Până acum câteva zile, încă îi plângeam de milă. Ghinionul ei a fost că mi-am cumpărat o cărticică despre horoscopul lunii octombrie (lucru pe care nu l-am mai făcut de ani mulţi şi buni) şi ghici ce?? Nenorocita asta mică în complicitate cu grăsana de Saturn mi-au dat toate meciurile peste cap. Cică-s în cuadratură şi de-asta îmi ies mie toate pe dos, de-asta mă împedic zilnic de psihicul meu, care e atât de jos că-l calc în picioare, de-asta mă îmbolnăvesc, de-asta mi-am pierdut seninătatea şi optimismul, de-asta nu mă mai suportă nimeni şi de-asta mi-e scârbă de viaţă.

Şi pentru că n-am vrut să dau vina numai pe căcăreaza aia îngheţată, am săpat puţin să văd care-i faza cu Saturnu’. Eeee, alta pramatie, care f*te meciurile, scuzaţi-mi franceza. Am citit pe un site, că asta n-are ce face şi zăboveşte în Balanţă cam vreo 3 ani, din 2009 până pe 2012, ceea ce înseamnă că nu-s nici la jumate cu nenorocirile. The future is not bright.

Şi ca să nu vă obosiţi căutând despre influenţele ei, vă povestesc pe scurt ce poate să facă măgăoaia asta:

site-ul ăsta e foarte în asentimentul meu, până la un moment dat,  şi zice că Saturn îi cea mai tare din parcare şi că e atât de fioroasă încât şi celorlalte planete ar trebui să le fie frică de ea. See??? Şi în zodia mea stă 3 ani, naiba s-o ia! Bine, dup-aia site-ul începe să bată câmpii cu linguşeli de genul că dacă ştii să te foloseşti de influenţa ei, poate fi the best time of  your life… până acuma, cam deloc.

– orice ai face, te zbaţi până căpiezi, ca dânsa nu oferă succesul pe tavă, e planeta muncii grele. link
– ne învaţă lecţii care să ne facă oameni şi ne învaţă să ne autodisciplinăm – bravo ei, da’ musai 3 ani la rând???

Tot citind şi citind despre înfluenţa lui Saturn, am ajuns la trista concluzie că n-am de ales decât să mă supun şi să las evenimentele să ma învăluie. Să fac ce trebuie, nu ce vreau, idee cu care nu mă împac deloc. Nu de alta, da’ m-am cam săturat.

Drept pentru care îi urez, inutil, dar din suflet, să o deplanetizeze cineva şi pe ea. N-o să sufăr.