Poze de la Street Delivery

Weekend plin la Timişoara cu o grămadă de evenimente. Însă cel care a dominat de vineri până la duminică a fost cu siguranţă Street Delivery. Dacă anul trecut am uitat pur şi simplu să merg, anul ăsta mi-am pus reminder.  Dar să le luam pe rând:
* vineri am fost la tweetmeet ediţia a 4-a unde am prestat din nou cu drag şi spor pe wall, scriind ca la dictare după ce spuneau toţi speakerii.
* sâmbătă de dimineată am fost la mitingul aviatic, unde v-am spus deja pe twitter că m-am bronzat ca o tractoristă, unora le-am şi arătat, după care mai spre seară am fost şi la Street Delivery să mă joc mima cu alţi bloggeri şi noi-bloggeri. Am mimat eclectic, obscur şi încă vreo 2 cuvinte pe care nu mi le aduc aminte acuma. 😀 Am făcut muuuulte poze, foarte colorate, m-am întâlnit cu o grămadă de lume şi seara s-a încheiat pentru mine în jurul orei 9 şi ceva.
* duminică a fost zi de lectură. Mai am câteva pagini din Înscenarea lui Roger Murgatroyd şi mă apuc de Jurnal din anul ciumei. Yay, abia aştept. Seara m-am prezentat din nou la Street Delivery pentru spectacolul lui Razvan Mazilu în memoria lui Cosmin Lungu.
Weekend frumos cum îmi mai doresc. Cel care vine, deşi îmi pare rău că o să ratez Bega Bulevard, totuşi mă bucur că o să fiu la Bucureşti cu muuuulţi dintre voi pe care vreau să îi cunosc. 🙂 Mai multe poze de la Street Delivery.