Jurnal de weekend

Ok, hai că m-am mobilizat să scriu câteva rânduri, că de miercuri deja s-a aşezat praful pe blogul meu. Deşi am fost destul de activă pe la alţii.

N-am mai fost pe-aici că am fost busy living. Ok, joi n-am avut despre ce să scriu, da’ vineri am fost la Lecturi Urbane, ieri la nuntă şi azi sunt varză, mă dor toate.

Să vă zic pe scurt despre Lecturi Urbane. Ne-am strâns cu mic cu mare în Piaţa Unirii săa citim. Sau să încercăm să citim. 🙂 Locaţia de întâlnire era în imediata apropiere a scenei, pe care se desfăşurau piese de teatru pentru copii. :)) Deci vă daţi seama cum ne-am chinuit să înţelegem ceva din ce citeam. Eu am renuţat pentru că chiţ-chiţ-chiţ şi miau-miau-miau nu mergeau in tandem cu meditaţiile yoghistice ale lui Liz Gilbert, aşa că m-am mulţumit să mă hlizesc cu ceilalţi şi să aştept să se termine piesa. Cum scopul era să citim, ne-am mutat în celălat capăt al pieţei, unde piesa tot ajungea la urechile noastre, însă la un moment dat s-a terminat şi ne-am bucurat de jumătate de oră de linişte în care chiar s-a citit. După care a început altă piesă şi gata cu lectura din nou. Ştim însă că manifestările culturale n-or să dureze la nesfârşit în Piaţa Unirii şi o să ne putem bucura de lectură în linişte data viitoare.

Despre nuntă: am plâns când am văzut-o pe prietena mea atât de frumoasă şi atât de mireasă. Şi, ca la fiecare nuntă, te gândeşti cum ar fi la nunta ta, dacă nu eşti căsătorit/ă. Eu nu m-am putut gândi decât la faptul că tatăl meu n-o să fie acolo şi n-o să joc cu el pe nici un cântec moldovenesc său bănăţean. Oricum nu ne-am fi descurcat prea bine, că nici el nu prea le avea, iar eu nici atât. Mi-au dat lacrimile din nou şi am ieşit afară, după care m-am întors şi am dansat cu mare poftă pentru că, contrar vorbelor din bătrâni, doliul nu stă în haine sau în dans, ci în suflet. Şi aseara l-am purtat pe tati în suflet şi am dansat ca şi când ar fi fost lângă mine, ca şi când m-ar fi văzut.

Şi azi sunt varză, mă dor toate. Ma uit la Grey’s Anatomy să văd şi eu de ce vuia netul săptămâna trecută.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge